Forumet - hur gör man så att man inte kan resize:a fönster i c#

hur gör man så att man inte kan resize:a fönster i c#

180 0 10
Tyrael:

Hon frågar om hjälp med en sak för att kunna använda tiden till att göra en annan sak. Det är knappast att prioritera ett projekt utan en del av projektet [smile]


Hårklyverier. Poängen är att om man inte försökre själv först ska man inte komma och vänta sig att andra gör jobbet åt en.

Spana också in:

KID_IS_BACK:

Tyrael: Hon frågar om hjälp med en sak för att kunna använda tiden till att göra en annan sak. Det är knappast att prioritera ett projekt utan en del av projektet [smile]
Hårklyverier. Poängen är att om man inte försökre själv först ska man inte komma och vänta sig att andra gör jobbet åt en.


Det Tyrael sa stämmer. Det finns andra saker i projektet som måste prioriteras före detta, så min tanke med detta var bara att om någon visste hur man gör detta utantill så kunde dem skriva det, eller vart man kan hitta hur man gör detta. Jag har försökt lite själv men inte hittat något så jag bestämde mig för att gå vidare och sedan komma tillbaka till detta om jag har tid sedan.
BlackGoddess:

Det Tyrael sa stämmer. Det finns andra saker i projektet som måste prioriteras före detta, så min tanke med detta var bara att om någon visste hur man gör detta utantill så kunde dem skriva det, eller vart man kan hitta hur man gör detta.


Prioritera är ett ganska starkt ord när saken i fråga endast kräver en snabb sökning på valfri sökmotor. Jag tror inte dina andra prioriteringar blir lidandes utav att du utför denna snabba sökning. Isåfall tog det säkert längre tid att surfa in och ställa frågan här.