Forumet - Hur gör man sin flickvän lycklig? Tjejer- svara gärna!

Hur gör man sin flickvän lycklig? Tjejer- svara gärna!

9354 1 45

Spana också in:

Jag överraskar aldrig typ, eller ja jag köpte choklad i söndags pga hon köpte en tröja åt mig på resa. Annars brukade jag vika skit men orkar inte ens vika till mig sj längre så nu får hon nöja sig med dase.

När jag tänker efter fattar jag inte riktigt varför man vill vara ihop med mig.
Sånt där ska ju komma naturligt, och inte framkrystat.
Jag tycker bara du ska vara dig själv, och duger inte det vill hon ju helt enkelt inte ha dig. Köpa pizza en gång i veckan skulle inte jag uppskatta iaf (sorry [blush])

Om du verkligen älskar henne på riktigt och inte "bara" är förälskad så faller det sig naturligt att du behandlar henne romantiskt och är en bra pojkvän. Annars är du en skitstövel (men det verkar du ju inte vara sååå...)
paras:

wtf men det låter så high maintainence (stavning) jag är typ sån som köper kebabrulle/pizza = romantiskt, är rätt naturlig av mig = fiser ofta och äter med händerna


Ja men det jag syftar på i hela inlägget (som ingen verkar fatta [tard]) är att man inte är en bra partner och gör sin partner lycklig genom att köpa saker.
Visa att du älskar henne, bry dig om henne, berätta vad du känner för henne och hur mycket hon betyder för dig. DET är i så fall att vara romantisk om man nu måste anstränga sig och krysta fram något.