Forumet - hur ha gag ball?

hur ha gag ball?

5012 0 17

Spana också in:

Ending Jon:

Min kompis har nåt liknande till sin hund, vet inte dock inte när, hur och var han använder den ;/


hah [love]


Stringburka:

Så här: Först binder du fast henne och sätter på ögonbindel, och bestämmer ett kodord som ska avbryta alltihop. Så att du får göra vad du vill tills hon säger typ "paprika" eller "vattenflaska" eller w/e.
Sen sätter du in gagballen och leker loss.


smart [crazy] jag har aldrig tänkt på de med kodord[rolleyes]
loita:

smart jag har aldrig tänkt på de med kodord


Kodord is the shit. Särskilt om man ska leka "våldtäkt" eller liknande där tjejen faktiskt ska skrika och göra motstånd. [crazy]

Men har hon en Ballgag i munnen så är det ju lite svårt att säga kodordet. En variant som jag brukar använda är att tjejen "klappar av". Det är taget från kampsporten och betyder helt enkelt att hon klappar med handen eller foten mot min kropp eller någonstans där det märks på annat sätt (sänggavel etc.).

En annan variant är att tjejen får hålla något i handen, exempelvis en nyckelknippa, och vill hon bryta så släpper hon den i golvet. Den varianten gillar inte jag, för då måste hon hålla i något under akten och det är störande både för henne och för mig.
kul_bus:

Kodord is the shit. Särskilt om man ska leka "våldtäkt" eller liknande där tjejen faktiskt ska skrika och göra motstånd.


nog för de e kul med tuffa tag men leka våldtäkt känns lite vrickat [chocked]

kul_bus:

Men har hon en Ballgag i munnen så är det ju lite svårt att säga kodordet.


hehe aa asså jag har så klart fattat allt med kodord, jag menade just detta bar alite ironiskt då att kodordet var smart i denna situation ^^'kul_bus:

En annan variant är att tjejen får hålla något i handen,


nä den låter fett keff, man vill väll klösa sitt offer [cute]