Forumet - Hur håller du dig smal?

Hur håller du dig smal?

970 0 16
Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Kalorier in vs Förbrukade kalorier(kalorier ut) 

Spana också in:

Eftersom övervikt både bland äldre och yngre snart är ett lika stort problem som sjukdomar typ cancer och hjärt- och kärlsjukdomar så tycker åtminstone jag att det kan vara av vikt att äta rätt och kanske ännu viktigare att röra sig så mycket som går. Att smälla i sig mängder med godis och cola och bara sitta framför skärmen alt med sin smartphone hela dagarna tror inte jag i varje fall ger ett långt och hälsosamt liv.

Jag äter själv både kött-, fisk- och fågel men mycket lite godis (ren choklad undantaget) och dricker aldrig cola men går/vandrar och joggar varje dag. Går däremot aldrig på gym då jag anser att det är nyttigare att röra sig utomhus i solljus.
Har naturligt bra metabolism så behöver inte göra så mycket mer än att lyfta tungt och äta frukost, lunch, middag tills jag blir mätt.
Passar den här tråden verkligen på ett ungdomsforum tycker du? Tjejer känner redan från ung ålder piskan på sig att de ska se ut på ett visst sätt för att behaga den manliga blicken, och det måste vi motarbeta. Självklart är övervikt ingenting att eftersträva men inte heller en "smal" kropp. Ät ordentligt, dra ned på onyttigheter och rör på dig - mår man inte bra av det, psykiskt eller fysiskt, så sök hjälp på ungdomsmottagning eller vårdcentral. 
Vet inte, kan inte gå upp i vikt. Vill ha tips på hur man blir småfet :( mitt yttre reflekterar ej mitt vita priviligerade cis het inre