Forumet - Hur hånglar/kysser man?

Hur hånglar/kysser man?

4079 0 11
Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

alltså, precis i första sekunden läpparna möts för första gången kan det känns lite ovant och konstigt. sen är det bara att lugnt försöka följa varandra på nåt sätt. det är ju ett samspel. typ som att dansa. med tunga och läppar. haha. man liksom följer varandra. 

Jag vet fan inte hur man gör egentligen? Det bara går utav sig själv tycker jag. Mitt bästa tips är väl typ att försöka vara lyhörd till vad den andra gör så att man får ett bra samspel och en bra "rytm". Minns det inte så väl men tror inte att jag under min första kyss började fundera på vad jag skulle göra utan allt bara hände.

Kommer ihåg att jag läste i KP när jag var liten att någon jämförde rörelsen man gör med läpparna när man kysser någon med när man äter tomat (fast utan tänder). Det var en ganska bra jämförelse tycker jag. Och eh ja, vispa inte runt med tungan. 

Spana också in:

Att hångla bra är något som dom flesta måste träna på, I början är dom flesta osäkra och vet inte riktigt hur man ska bemöta sin partners läppar.

Det enda sättet jag tror man kan träna hånglande på när man inte har någon aning om hur man ska göra är att träna på sin hand eller liknande, Bara så att man får in grunderna över vad du själv tycker känns naturligt, sexigt? och bekvämt.

Men i slutändan så vet man ingenting om hur man kysser eller hånglar en annan person innan man har provat det själv då man måste vara två personer för att kyssas eller hångla ;)

Överlag, för lite tunga är _alltid_ bättre än för mycket. Det är lagom panikartat att få andnöd pga den andra har kört in sin tunga ner till halsmandlarna. 
Sen så är det verkligen så att du blir bättre med tiden, och att du matchar olika bra med olika personer.