Forumet - Hur har erat 2018 varit?

Hur har erat 2018 varit?

4330 1 43
Tråden har 43 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Bästa att jag lärt känna två nya människor på fritiden, även om vi inte har bytt kontakter och så där som jag inte vet om jag vill göra än heller men gick och undra så var de där plötsligt i vardagen. 

Sen tror jag det kommer bli bättre till nästa år och året därefter nu när jag vet hur jag ska träna mina svaga muskler. Så jag försöker njuta av stunden då den är som jobbigast och må bra av det lilla jag orkade göra idag. 
Det har väl inte varit ett strålande år kanske, studier har gått sådär, ville inte studera denna höst men blev så ändå och det gick it helvete så jag hoppade av (avbrott, universitetet). Har jobbat nu lite under november och december, äntligen är julbordet slut. Ska träffa lite vänner och säkert göra något skoj nu under ledigheten, jag behöver det. Jag lyckades få en match på tinder men hon ville inte ha med mig att göra pga ''för stor politisk skillnad'' typ så det sög. Nu hoppas jag på hitta någon annan, hatar att vara singel. Jobbfronten ser nog ganska ljus ut, jag har kontakter som kan fixa jobb till mig, eller så hittar jag något. 2019 ser ljusare ut än i år om jag ska säga så! Fast om det blir lågkonjunktur blir det nog jobbigt men jag är duktig så det lär väl gå bra ändå.