Aviseringar
Rensa alla

Hur hittar man andra lesbiska eller bisexuella tjejer?


Pieee
Ämnesstartare

Jag har insett för ett tag sedan att jag är lesbisk. Jag är stolt över min läggning och tycker det är väldigt spännande, problemet är bara att jag vill hitta en tjej som är bisexuell eller lesbisk som jag kan börja skriva med, vill liksom få kontakt med en tjej på 'det sättet' 'och det kan ju vara väldigt svårt när man inte har en aning om vilka som är det eller inte. Jag undrar hur jag ska göra? Jag har försökt med dejtingsidor men där såg man ju bara desperata 40 åringar sitta och skriva.


   
Citera

Är det inte bättre då om du träffa folk i det verkliga livet?


   
SvaraCitera

Jag är bisexuell tjej som är öppen för att prata! Håller verkligen med om att det är svårt att hitta andra tjejer som gillar tjejer i verkligheten. Oftast när jag börjat gilla en tjej så visar det sig nästan alltid att hon är straight.


   
SvaraCitera

Ju större ego ju mer lesbisk generellt

därför män gillar kvinnor :p


   
SvaraCitera

Länkar på gay caféer, restauranger och barer
http://thatsup.se/stockholm/guide/hbtq-guiden-till-stockholms-b%C3%A4sta-gayst%C3%A4llen/

Är länken bruten? Googla då "HBTQ-guiden till Stockholms bästa gayställen

Jag gick förbi Copacobana i Hornstull i somras och det såg ashäftigt ut med regnbågsfärgerna utanför. Blev överraskad då det var första gay cafeet jag såg som var sådär helt öppet "här är vi gay" 


   
SvaraCitera

Jag e en bisexuell tjej och skulle ite ha nåt emot att prata! Och jaa eller hur e de svårt att hitta andra bisexuella/lesbiska tjejer o speicellt i verkliga livet hahah


   
SvaraCitera

Frågan är väl om du söker en sk livskamrat eller om du söker en sexuell relation? Det finns väl mängder med sajter som enbart vänder sig till BS och flator. 


   
SvaraCitera

Hej! Jag vill med verkligen veta några sider. Hittar inga i verkliga livet är ganska blyg i början haha.. 


   
SvaraCitera
5sofhv

jag vill jättegärna chatta med dig!


   
SvaraCitera

Jag är en 18 årig lesbisk tjej som gärna vill prata lite! Snap: myolofsson12


   
SvaraCitera

Vet att detta är ett sent svar, men jag är medlem på två bra sidor som heter trevorspace.org och forum.emptyclosets.com . Notera att man bara pratar engelska på dessa sidor, men de är väldigt bra annars!


   
SvaraCitera