Forumet - Hur hittar man en tjej?

Hur hittar man en tjej?

7821 0 174
Jag vet, världens dummaste fråga. Men jag är 18 år och har aldrig haft en flickvän, aldrig kysst någon och aldrig ens pratat (jag blir alltid så nervös) med en tjej sen mellanstadiet.

Jag kan dessutom tillägga att jag inte är någon festartyp alls, och jag är nykterist. De flesta av mina vänner är likadana, men inte fan hittar man någon tjej som är likadan. Har jag fel, eller är det fler killar som inte roas av fester och alkohol eller?

Vad ska jag göra egentligen? Vill så gärna ha någon att prata med, mysa med, och allt det där som hör till.

Fler som är i samma situation för gärna skriva, och speciellt de som varit i samma situation som mig. Annars är jag tacksam för alla tips, dock inga "Börja festa", för det kommer aldrig hända.

Spana också in:

StenenSven:

Fler som är i samma situation för gärna skriva, och speciellt de som varit i samma situation som mig. Annars är jag tacksam för alla tips, dock inga "Börja festa", för det kommer aldrig hända.


altså är du emot festa eller emot fylleslag? är du emot all form av fest dvs man träffas och har kul utan att ha ett egentligt mål så är du nog väldigt asocial och bör kanske fundera på att prioritera om.

annars är det väl så se till att träffa mäniskor var sociall, lyssna, ställ up och framförallt var inte desperat
Det är förstås lättast att hitta på fester och dylikt, eftersom så många tjejer fnaskar runt där. Men jag hittade en ful en på Dreamhack en gång i tiden.
Oavsett om du träffar någon på internet eller irl, så måste man dessvärre lära sig att låtsas vara intresserad av henne. fråga henne vad hon gör, hur hon mår, vilka intressen hon har etc. Jobbigt, men det kan vara mödan värt.
jag fattar inte varför vissa verkar vara helt emot fester.. du kan ju ordna en fest med dina vänner och bjuda några tjejer..?[smile] ni behöver ju inte dricka, räcker ju med att lyssna på musik, äta godis, spela kort, tv-spel, äta mat eller vad som helst, bara att visa att det går att festa utan alkohol?

men sen får du väl börja med ett steg i taget, och försök hitta en tjej med samma intressen som du har. börja i nån sport, gå med i förening eller nåt politiskt så att du träffar nytt folk [cute]