Forumet - hur hittar man fester?

hur hittar man fester?

3782 0 18
tjenare!
jag har inga kompisar som går på fest utan dem e hemma å spelar data typ men jag vill inte sitta hemma hela tiden utan jag vill gå på fest eller nåt annat kul. hur hittar man fester och får man komma in även fast man inte känner någon som e där?
(konstig fråga men skulla gärna vilja ha svar för jag har så jävla tråkigt på helgerna då alla verkar vara ute medans jag sitter inne och typ spelar eller nåt)

Spana också in:

Sist jag och mina kompisar kom in på en fest objudna, vilket var för en vecka sedan, kom vi in med en halv flaska rödvinsglögg. Vi gick därifrån packade och glada med en påse smirnoff och två lock starköl som vi fick av de som höll i festen. Det är väl bara att gå ut med någon/några man vet är lika sociala och festsugna som man själv to crash a party om man inte har hittat något.
Annars kommer det till att ha en bred umgängeskrets och vara allmänt social. Krogen finns eller så styr man själv upp något med kompisar, då lär man dessutom känna nytt folk.
saltgurkan:

jag har inga kompisar som går på fest utan dem e hemma å spelar data typ men jag vill inte sitta hemma hela tiden utan jag vill gå på fest eller nåt annat kul


Har varit i exakt samma sits. Du får helt enkelt fråga någon som du känner litegrann om han/hon vet nån fest eller ska på någon fest. Sedan fråga om du kan hänga med.