Forumet - hur hittar man rasblandande mellanösterflickor?

hur hittar man rasblandande mellanösterflickor?

1461 1 6

jävla massa snack om rasblandning på um för stunden. känner mig utelämnad, då jag inte har någon mellanösterflicka tillgänglig. hur hittar man mellanösterflickor som är intresserade av rasblandning på kort notis? har förstått det som att det finns rätt många av dem i sverige nu för tiden, men jag verkar bara stöta på en massa lösaktiga arier. den blonda och blåögda varianten, alltså, inte iranier. därav problemet.

hur löser jag problemet?

Kommentarer (4)

  1. Är hon du för tillfället delar säng med en " lösaktiga arier"? :(

  2. hon är arier, lösaktig vore väl att ta i. mitt utlåtande gällde mer folk jag ligger med i stort jämfört med mellanösternflickor. för, jag har legat mycket med arier, inget med mellanösternflickor. så rent statistiskt är det väl en rimlig observation.

  3. Jag förstod hur du menar. men, kunde inte låta bli att tänka på detta, samt kommentera

  4. kan vara så att del av poängen var att förarga sverogedemokrater och annat löst folk.

Senast ändrad 3 Nov 2013, 14:21 av Leijonsparf
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Hör av dig till Passara

Samhällsvetenskapliga kurser på universitetet? Har funnits minst ett par flickor som uppfyller dina kriterier på alla de kurser jag gått i vart fall.

Finns massa söta mellanösternflickor i kulturvänsterkretsar i Sthlm. Eller ja, de flesta är överens tjugo men det funkar. 

Spana också in:

jag förstår din ironi och allt det där. men om man ska vara lite seriös tycker jag att alla borde få vara tillsammans md vem de vill utan att behöva tänka på ras och dess implications 

Finns väl överallt. Får man fråga vart du letar nånstans? Mitt tips är att du klär ut dig till hantverkare, drar till förorten, duvet Hjulsta, Tensta Rinkeby etc och knackar på nånstans och säger att avloppet knasar eller nåt. Väl inne kan ni ta kontakt och jaa där har du det. Välj därefter om du ska avslöja dig eller inte.