Forumet - Hur hittar man vänner...

Hur hittar man vänner...

2972 0 63
Hur fasiken bär man sig åt för att hitta vänner, en själsfrände ett tjejgäng vad som helst bara några att ha kul med...
Vadå är du ful undrar ni säkert, därför du inte har några vänner.?? man ska väl kunna ha vännder ändå...men de e jag faktiskt inte, e söt. å snäll. bara blyg.

Var i Karlshamn i helgen med en kompis från en kurs tältade va inne i stan å allt så men jag tyckte inte något va kul...inget e kul nu för tiden..undra hur allt vore med typ ett tjej gäng saknar det..sen skoltiden allt var ju så kul då en stor grupp lixom...nu har ju alla gått skilda håll...

Finns dre några som e utan vänner i sommar som jag hör av er...

Spana också in:

Jag är också ensam. Den enda kontakten med folk jag har är familjen när jag är hemma över sommaren eller vissa helger. Kan inte säga att jag är osocial, däremot lite stel när jag är bland mycket folk och inte alltid vet vad jag ska surra om.

Det enda jag i princip inte gillar att göra är att gå på fester. Det är något med fester som jag inte förstår hur man ska fungera och det är för mycket folk samtidigt som man ska socialisera med.
du kanske är en otroligt andefattig / okarismatisk människa, en sådan som ingen ser eller hör trots att du skulle skrika mitt ibland dem? sådana människor är oftast så tråkiga att ingen vill veta av dem, för man kommer för det första inte ihåg dem. de är så osynliga hur de än gör.

trösten finns då då i bibeln "Saliga äro de andefattiga, ty dem höra himmelriket till"