Forumet - Hur hög IQ beräknas du ha? [Mensa provtest]

Hur hög IQ beräknas du ha? [Mensa provtest]

5675 0 74
Grattis! Det här är det högsta resultat som går att uppnå på provtestet.
Endast 4% av befolkningen har en IQ på 126 eller mer.
För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.
Du har goda chanser att kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig gärna till vårt antagningstest så får du veta säkert!

Hade alla rätt, och säkert 5 minuter kvar kan tilläggas. 

Spana också in:


Asha: Om man har stor kuk, varför kan man inte få säga det då?
andra som har mindre kuk kan bli ledsna, plus att alla är lika mkt värda oavsett kukstorlek så man kan gott vara nöjd över sin kuk tillsammans med sina nära och kära = )

rent generellt är inte "andra kan bli ledsna" ett argument men tycker det här med mäta iq ba e knäppt och onödigt och ger folk en extra grej o oroa sig över

extra mile high club: andra som har mindre kuk kan bli ledsna, plus att alla är lika mkt värda oavsett kukstorlek så man kan gott vara nöjd över sin kuk tillsammans med sina nära och kära = )
Inte ditt problem om andra blir ledsna. Det är primärt deras problem dom är ledsna inte du. Sedan att människor är olika varandra och därför i olika aspekter är bättre och sämre än varandra påverkar inte människovärdet som är samma för alla som är en del av mänskligheten. 

Asha: Inte ditt problem om andra blir ledsna. Det är primärt deras problem dom är ledsna inte du. Sedan att människor är olika varandra och därför i olika aspekter är bättre och sämre än varandra påverkar inte människovärdet som är samma för alla som är en del av mänskligheten.
som sagt håller jag oftast med om det där, nu är det dock en så jävla efterbliven grej att man bara kan skippa skiten.