Forumet - Hur i helvete ska man stå emot?!

Hur i helvete ska man stå emot?!

1812 0 36
Hejsan, jag gillar inte preics UM.. Ofta svar som kom rakt från röven eller liknande. Så försök att vara lite vänlig och svara seriöst nu..

Hur i helvete ska man stå emot egentligen?

Blir helt galen, alla är så jävla snygga hela tiden... Oavsett om dom har kille eller ej så blir jag bara förbannad, för jag vet redan i förväg att dom aldrig skulle gå ut med någon som mig. Och ja, jag har frågat. Till svar fick jag "Öh, jag vet inte om jag har tid..." Även fast jag frågat hutlöst många gånger, och dessa personer då hänger med kompisar 24/7...

Hur gör man? Ska man blunda när dom går förbi? Ska man porta facebook/bilddagboken och alla andra hemsidor där en bild kan dyka upp?

HJÄLP! [sad]

Spana också in:

Allegro:

Att känna avund. Eller något sånt.


Är du avundsjuk på dem som är tillsammans med någon? Isf är det väl bara leta upp någon som är singel :) Varför skulle ingen snygg tjej vilja vara med dig? Killar med dålig självkänsla/självförtroende är inte speciellt attraktiva ;)
dansanattenlång:

Är du avundsjuk på dem som är tillsammans med någon?


Har dom någon ja, har dom inte någon, ja... Eller inte alltid då, men i detta läge... Finns väl visserligen en då, men hon känner jag inte, och hon verkar lite "intresserad" eller kanske tycker jag är snygg eller fan vet jag. Känns bara som det.. Men de blir svårt :P