Forumet - Hur jag får den där dröm tjejen.

Hur jag får den där dröm tjejen.

429 0 4
tjena! Förra året i skolan var det ett "gäng" med 4 tjejer som var något så fruktansvärt stötiga och lekte bitchar. Men.... Nu i sommras så stack den ena tjejen till USA för ett år och den andra bytte skola. Sen dess har stämningen i klassen varit väldigt lugn. Alla är som en enda stor stark grupp. 
Som jag skrev inann är denna tjejen bara borta för ETT år och nu börjar tiden inann sommarlovet redan räknas. Det stora problemet är bara att jag är stört kär i denna tjejen som är i USA nu (det har jag varit hela tiden). Vad ska jag göra nu? Hennes bästa vän är fortfarande kvar i klassen och tjatar varje dag om hur mycket hon saknar i henne och hit och dit. Det värsta är bara att jag har haft konflikter med henne inann och vi har mycket otalt sen hon åkte till USA. Snälla hjälp. Jag är jätte kär men vet inte vad jag ska göra. 

Tack på förhand!.

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

sötnos då, jag tycker du ska engagera dig i henne. prata med henne mycket och prata om känslor! när man pratar om känslor kommer man mycket fortare närmare varandra, och man får ett slags band. det är viktigt att du är ärlig med henne och sedan att du ber om ursäkt för de du kan ha sagt/gjort. ta på din skulden för allting om de behövs om du är säker på att du vill vara med henne!

Spana också in:

Glöm henne om du ser henne som "drömtjejen" mannen :P, märker du inte att du på så sätt sätter dig själv längre ner än henne? Ändra attityd först så att det är du som är "drömkillen" :P, frågan är dock hur du är kär i henne? känner du henne ens eller säger ni typ hej? Om inte så borde du kanske snacka med fler tjejer...