Aviseringar
Rensa alla

Hur känner du inför framtiden? – Reportage i DN


Nu har jag iof sig avklarat min utbildning och har jobb sedan ett halvår tillbaka men visst är jag orolig för hur det kommer att gå med våra svenska ungdomar och deras utbildning och arbetssituation i framtiden. Invandringen är ju knappast något som kommer att öka varken arbetstillfällen eller bostadssituationen. Snart blir det väl vanligt att 30-åringar bor med sin sambo hemma hos någon av föräldrarna. 


   
SvaraCitera

Venne, man ska väl inte vara för positiv utan lite likgiltig, det går som det går men självklart ska man göra så gott man kan i livet än att kanske spela bort sina pengar på kasino eller något annat minst lika idiotiskt.
Jag personen har tänkt att spara i aktier och i någon trevlig bank med trevlig ränta typ Avanza så jag har goda idéer för min ekonomiska framtid.
Däremot blir jag lite depp ibland dels för att man är singel eftersom att det är ett helvete att träffa en flicka där ute som först och främst finner en intressant och som gillar samma saker som en och jag som inte har så lätt och klicka med folk på en gång, bara med vissa.


   
SvaraCitera
PMR
 PMR

Fyfan. 


   
SvaraCitera