Forumet - Hur känner du tjej här?

Hur känner du tjej här?

419 0 6
Har haft förhållanden och haft sex, men ALDRIG de senaste åren utan kläder på överkroppen, på grund av hur jag ser ut.

Min raka fråga, som jag gärna tar ett ärligt svar på är, säg att du träffade mig, vi hamnar i säng, och denna kropp är vad du ser. Skulle det vara avtändande i ditt fall? Rösta på det alternativ som stämmer bäst överens med hur du skulle känna.

phpYOvwUG85408.jpg
Jag är för det första inte en tjej och för det andra tillhör jag inte PK-trollen som påstår att "du är fin som du är" utan ställer en motfråga - jag antar med tanke på den bild du publicerat att du syftar på din eventuella övervikt? Du skriver själv att du inte har haft sex senare år utan att ha kläder på din överkropp just på grund av din misstänkta övervikt. Det har aldrig slagit dig den tankan att istället för att dölja din eventuella övervikt under kläder på överkroppen så gör du något åt din misstänkta övervikt?

Mitt råd blir - ät SUNDARE mat och dryck och ät MINDRE och RÖR DIG MER! Övervikt håller på att bli vårt största hälsoproblem idag inte bara för att vi äter ohälsosammare utan för att vi rör oss mindre på grund av ändrade arbetsuppgifter mm. Samt att övervikt är direkt relaterat till mer sjukdomar typ hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes m fl.
Håller med han över. Men tycker också att du borde tänka på att din övervikt ser man ju även fast än du har på dig en tröja. Alltså skulle det inte komma som nån chock över hur du ser ut om du tog av dig den. Det finns 2 alternativ liksom antingen bestämmer du dig för att göra nåt åt ditt problem (även fast det är jobbigt) va envis. Eller så accepterar du läget och slutar skämmas över din kropp. För personen du ligger med gör det ju för att den tycker att du är attraktiv!

Spana också in:


vincebruh: Menar du då att personen är viktig eller övervikt som att du vill att personen ska gå ner i vikt? :p
Du har antagligen missuppfattat ordet "viktig" och dess innebörd. Viktig har inget med vikt att göra. Utan ska man i svenska språket ge sig på några direkta viktklassningar så skulle de bli - underviktig, normalviktig eller överviktig. Underviktig kan jämföras med mager, normalviktig kan översättas med idealvikt och överviktig kan översättas med "något" kraftig/fet.