Forumet - Hur känner sig alla för att börja skolan imorron?

Hur känner sig alla för att börja skolan imorron?

505 0 21

Spana också in:

Det är svårt att säga "var inte blyg" för det är nästan varje person som börjar på en ny skola eller så. Jag tror att det gäller att bara hitta någon som har samma intresse. Man kanske hör någon prata om något som man är intresserad av och så vet man något man kan berätta som passar i samtalet. När jag började på gymnasiet var det relativt lätt att få kompisar för alla hade ett intresse för datorer, spel och idrott.

Jag börjar på tisdag.
Jag "började" idag. Jag har en sådan diffus skolgång när närapå allting är självständigt arbete. Jag har fått gymnasiet förlängt till ett fjärde år (wööö det är ej komvux jag slipper betala böcker och får gratis skolmat än) och skall komplettera i de kurser jag föll i p.g.a. dekadens och allmän kasshet.

DET GICK BRA! ÖVERLEVDE DAGEN! TALADE MED KONTORISTEN OCH FICK KONFIRMERAT ATT JAG VAR KORREKT ANMÄLD OCH INSKRIVEN OCH TALADE MED STUDIEVÄGLEDAREN OCH FICK ALLA MINA KURSER INSKRIVNA OCH TALADE MED LÄRAREN JAG SKALL HA SOM HANDLEDARE I PROJEKTARBETE OCH FICK EN TID FÖR ATT TALA MER MED HENNE OM UPPLÄGG OCH HUR JAG SKALL FÖRA LOGG ÖVER MITT ARBETE MED HENNE OCH SÅ VIDARE OCH SÅ VIDARE.

Anmälde mig även till en flumkurs i etik som min projekthandledare håller. Det blir mysigt. Även om jag blir klar i alla mina övriga kurser till jul och inte hinner färdigställa denna (det är en hundrapoängare) så är det trevligt att döda tid genom att läsa'n.