Forumet - Hur känns det?

Hur känns det?

1424 0 30
Hur tänker man när man söker ett jobb på soc? Jag antar att man tänker typ "Yes, nu ska jag bli snäll, duktig och hjälpa folk". Men det är ju VERKLIGEN INTE vad de gör på riktigt. Så jag har funderat över hur det känns egentligen, att komma hem efter en dag då man har förstört någons liv, i princip, i alla fall säkerställt en depression hos en person. Det kan väl inte kännas så jävla bra? Eller intalar de sig själva att det är någonting bra de gör så att de klarar sig ändå? Det måste ju bli väldigt deprimerande i längden, är det därför alla gamla tanter på soc är så sura och vidriga?

Fast jag antar att ni inte kan svara på detta efter som att ni inte jobbar som soc-tanter, men har ni någonsin funderat över detta?

Spana också in:

Geigerzähler:

Jag antar att man tänker typ "Yes, nu ska jag bli snäll, duktig och hjälpa folk".


Tror att de kommer ut så från högskola/univeristet, är glada och navia och vill rädda världen och alla människor i den. Sen när de jobbat x antal år på sockontor så blir de bittra, hatiska, cyniska och tappat all tro på människan och systemet [party] Sen så är la jobbet väldigt jobbigt, när de måste neka folk osv, pga lagar och annat, så att de tillslut stänker av och skapar en stark gräns mellan arbete och fritid och så blir kalla och empatilösa monster som inte känner något inför människorna de träffar i arbetet.
Geigerzähler:

Hon tyckte att jag kunde bo hos kompisar eller släkt om jag inte kunde bo med mina föräldrar, men de ville inte hjälpa trots att jag var uppenbart skadad av att bo med dem (akutpsyk var det som kontaktade dem).


men bööh, elakt. finns det ingen annan man kan prata med om inte soc vill hjälpa? är inte så insatt i det där
Geigerzähler:

Min tant tyckte att jag kunde bo på gatan. [smile]


ifall man inte har pengar ska man inte ha någon bostad .punkt slut.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


jag hatar dom tanterna. iaf den jag har pratat med. så tyken och cpskadad h*ra.... jag gjorde ett bus mot henne. spottade i hennes almanacka när hon inte såg. hehe he