Forumet - Hur känns det att ha analsex?

Hur känns det att ha analsex?

6482 1 26
Det är såhär att jag börjar bli mer och mer nyfiken på att testa analsex, bara jag hittar någon bra kille att ha det med.
Men det jag undrar är. Hur känns det egentligen att ha analsex för oss tjejer?
Asså säg inte bara bra eller ont, utan HUR känns det? Beskriv så jag vet om jag vågar testa. [blush]

Spana också in:

rebeckisen:

Men är det nåt du skulle rekomendera?


Första gången känns alltid obehagligast, och i början kan man uppleva att det gör väldigt ont, men efter en liten stund känns det bättre. Det som du bör tänka på är att använda glidmedel och kondom!

Men jag skulle inte rekomendera det :P
isola:

Kom ihåg kondom, glidmedel och avslappning bara. Och att inte ha vaginalt sex utan att byta kondom efteråt pga bakterier.


Jösses vad du tjatar om kondomer och bakterier. Det finns ju fan mer bakterier under våra naglar än i en ren anal, så analsex behöver inte vara farliga än att onanera.
Fabregas:

Jösses vad du tjatar om kondomer och bakterier. Det finns ju fan mer bakterier under våra naglar än i en ren anal, så analsex behöver inte vara farliga än att onanera.


Viktigt för att inte få bakterier från analen i vaginan. Och ja, vi har en massa bakterier under naglarna, men det betyder inte att vi inte har det i analen.
Fabregas:

Det finns ju fan mer bakterier under våra naglar än i en ren anal, så analsex behöver inte vara farliga än att onanera.


Jo, men å andra sidan har man (förhoppningsvis. känner inte dig) inte E. colibakterier under naglarna. I alla fall inte i samma utsträckning som i bajsmaskinen.

EDIT: varför skulle man ens vilja riskera det? byt bara kondom, hur svårt kan det vara?
Jag kan endast svara för hur det är att bli påsatt som kille men lite som folk sagt så är det lite som att man skiter bara det att "det" åker in igen hela tiden och vad jag förstått så är det ungefär desamma för de utav kvinnligt kön. Kom ihåg att använda glidmedel (framförallt om den är stor och grov som jag själv har "erfarenhet" av hehe) och kondom pga risken för STDs.
elverpigen:

Ja, eller det faktum att detta inte är rebecka, 16 som äger kontot utan snarare gilbert, 45. Som är onormalt mycket intresserad av om det var kvinnlig eller manlig läkare som undersökte mig, för att vara sextonårig tjej utan baktankar


Fula gubbar behöver också kärlek. [no-no]