Forumet - Hur kan folk ta Henrik Arnstad seriöst?

Hur kan folk ta Henrik Arnstad seriöst?

2815 0 25

Spana också in:

Obehagligt hur samhället har blivit fientligt, men också hur folk ej tar fanatismen folk tar med sig hit och som skapar så många motsättningar i andra länder på allvar. Skäms över att tillhöra kategorin "vuxna" pga vår värld är så jävla illa skött. Fy på er, fy!

Knas att inte moderatorn inte är det minsta neutral (det brukar de väl iof inte vara i våra debatter heller). Rätt otrevligt av Arnis att inte bevärdiga sin motdebattör med en blick också.

Hade varit roligare att se en mer aggressiv och påläst motdebattör till arnstad i den senaste debatten så att hans onliners kunde filats ner. Vissa kan ju faktiskt få intrycket av att han fick rätt i sak när motdebattörerna stod där halvt passiva och lungt förklarade ut läget. 

Arnstad gör förvisso en bra debatt med tanke på att hans världsbild är av ett unikt verklighetsfrånvänande slag. Det verkar som att han rentav drar nytta genom att leva som i ett parallellt universum att döma av hans uppförande och retorik som inte visar minsta tillstymmelse av osäkerhet eller respekt för meningsmotståndare.

Som svar på frågan så nej, arnstad tar jag inte seriöst. Ingen tar arnstad seriöst förutom förutom "antifascister" och "antirasister" som fortfarande inte kan släppa att SD skulle vara ett nazistiskt parti.

Rödingajävel, en f.d aktiv användare på forumet, minns jag var en stor anhängare av denna jubelåsnan av nämnda anledning.

presidente: Nej
Alla möjliga från Helen Lööw till tom den gamle förrädiske avvikaren Trotskij har skrivit och teoretiserat mycket bättre kring fascism, sedan teoretiserar väl inte H.A kring fascism så mycket som han skriver ganska dåliga referat av Griffin men nåväl. Om man vill förstå exempelvis Sverigedemokraternas framgångar och motverka dessa så är ju Arnstads frågor om fascism osv inte så förbannat relevanta heller, det är nog få som är fascister eller vill rösta på ett fascistiskt parti men vi alla är väl i varierande grad formade av institutionaliserad rasism, fördomar och förmodligen också en del mer rimliga invändningar mot religion. Det Henrik Arnstad håller på med är i bästa fall av akademiskt intresse på det där betydelselösa viset i värsta fall både distraktion och rött skynke.