Forumet - Hur kan jag göra?

Hur kan jag göra?

1080 0 2
Jag hade en vän för några år sedan och vi tappade kontakten efter lite tjafs. Jag tog studenten och därefter började det hela. Vart jag än skrev eller gjorde så dök personen upp och skulle börja tjafsa, kontaktade mig och skrev om mig på sociala medier. Jag vill inte ens ha med personen att göra men så fort jag nämde tex personens namn som dessutom flera människor heter så antog personen att jag menade han/hon. Eller om jag skrev något i en öppen diskussion på fb så såg personen mitt namn och såg sin chans att börja tjafsa. 

jag vet inte när nästa gång personen ska kontakta mig igen...Personen har tagit bort allt och blockat mig nu efter att jag sa ifrån. Fick som svar tillbaka då att det var jag som hade stalkat personen. 

Vad kan jag göra? 


Skåneärbäst: om det är på fb kan du alltid anmäla personen
Personen har blockat mig överallt nu för att hon/Han tycker att det är jag som stalkar för att jag kollade personens Instagram typ 2 gånger. Hade tydligen sett det vet ej hur och skrev om det på Instagram Snapchat. Vilket är konstigt då det är hon/han som rättare sagt stalkar mig med tanke på den här hört av sig till mig varje gång medan jag bara har bett personen att lägga ner.

det roliga är att vi va vänner för några år sedan och personen håller fortfarande på och tycker jag är omogen och stalkar när jag inte har velat ha något med personen att göra....