Forumet - hur kan man börja lita på killar?

hur kan man börja lita på killar?

381 0 5
Kortfattat så är jag tsms med en kille som är väldigt poppis bland tjejer... Det är många som stött på honom nu när jag har varit med! Han och jag är väldigt nära varandra! Han har berättat mycket om sitt förflutna och vi vet allt om varandras ex. Han har även berättat att han har varit otrogen förut och sovit med andra tjejer när han har haft flickvän förr men att han ångrar det och lärt sig av sina misstag! Han låg även med mig medan han dejtade en annan tjej (jag visste inte om det då och de var inte tsms alls.. Han bad dessutom henne sticka några dagar efter att vi låg)... Han har sagt att han aldrig haft så starka känslor för någon annan tjej innan... Saken är den att vi kommer ha några månader distans förhållande innan vi kan bo nära varandra och jag har redan svårt att lita på killar som det är eftersom jag sett många som varit otrogna osv. Men jag vill kunna lita på honom, annars blir det jobbigt för mig själv.... Frågan är bara hur? Det hjälper ju inte att han varit otrogen förut!

S3ON: Jag skulle inte kalla de incidenterna för "misstag", att han har lärt sig utav misstagen i dessa sammanhang låter mest korkat. Jag gissar att du har med en kallblodig jävel att göra.

Jag hade således inte klarat av att lita på honom, tror jag.
Precis så jag känner... Jag vet att han tycker om mig jättemycket, han grät av att se mig efter 1 månad isär och han skriver hela tiden om hur mycket han tycker om mig osv osv. Men å andra sidan så är han väldigt självisk av sig och vill att allt ska gå hans väg om det makes sense...

Spana också in:


S3ON:
Googla psykopati

Mvh


SvenskWithAttitude: Han är en slampa som du borde dumpa ifall du inte vill bli sårad.

Såhär 2-3 månader senare kan jag säga att ni hade rätt!! Han sa hela tiden det jag ville höra... Men nu så har jag fått reda på att han har legat med andra tjejer hela tiden!! Han har inte heller behandlat mig bra, utan för det mesta tryckt ner mig och manipulerat mig! Kände bara för att uppdatera lite! Ni är fan grymma!!