Forumet - Hur kan man komma lika skönt som tjejer kan?

Hur kan man komma lika skönt som tjejer kan?

4290 0 25
Asså tittar man på tjejer man har sex med och även på film fast film behöver ju inte vara sant. Men det stämmer rätt bra med verkligheten om
Man jämför ändå.

Det är att när tjejer kommer så kan hela deras kropp skaka, de är helt tagna av stunden, o gnyr o låter som bara den.

När en kille kommer behöver man knappt märka det och det blir inga museklspasmer. Har aldrig sett en man eller upplevt muskelspasmer som tjejer får. Så det är ganska självklart att tjejer kommer hårdare o skönare än vad killar kan.

Men asså det finns massor av leksaker för tjejer men inte så mycket för killar, det forskas massor på tjejers orgasmer se bara på antal googlehits om man försöker hitta info om killar.

Om man forskade lite på hur man utvecklar även den manliga orgasmen så borde man kunna tycker jag utveckla även den mycket mer.. Eller är vi så olika?

Jag vill också komma så skönt som tjejer kan o gör? Hur ska jag göra? Eller går inte det?

Spana också in:

Finns alltid undantag hit o dit. Men tar du 10 tjejer och 10 killar eller fler för den sakens skull. Så upptäcker man att det är fler tjejer som njuter mer och får starkare orgasmer.

Jag har sett tjejer som kommit med sån kraft och legat o skakat i fler minuter efteråt och kippat efter luft. Asså jag har svårt o tänka mig en man som ens kommer i
Närheten av en sån sak. Om de snackar om muskelskakningar så handlar det bara om lite granna eller i 15 sek o inte alls på samma sätt alls. Tjejer kan skaka ur och ramla ur sängen.

Varför är det också så lite info på hur man utvecklar den manliga?

Finns även indikationer på att tjejer under vanlig sex innan orgasm upplever samma njutning som killar gör under sin orgasm.
JokPok:

Måste finnas någon som forskat på hur man utvecklar den manliga orgasmen.


asså, går säkert på något sätt men tror inte vi kan få kvinnoorgasmer på samma sätt nej, tror inte vi riktigt har de fysiska delarna som krävs på samma sätt osv. och sedan så är ju en utlösning inte alls samma sak som en kvinnas orgasm, på ett rent neurologiskt plan osv. du får helt enkelt leva med det[n]
JokPok:

Det är att när tjejer kommer så kan hela deras kropp skaka, de är helt tagna av stunden,


dårå, varit med om kille som blivit så.. [smile]

nu spekulerar jag bara men klittan är ju flera samlade nervers ändar, right? vet inte hur det är med ollonet/kuken, men känns som att njutningen är mer utspridd på kuken jmfrt med kvinnor där njutningen sprids längre in i kroppen..... [badgrin] skoja vet inte.

men öh, ska man tänka evolutionärt så måste det ju kännas bättre för kvinnor än män eftersom resultatet av sex oftast är en 9 månaders plåga för kvinnor? även om jag inte förstår hur det logiskt går ihop... men ah.
Mm så kan det vara.

Men jag är mycket nyfiken på att komma hårdare och inte kunna räkna ut ett mattetal samtidigt. Det är nog inte många tjejer som kan.

Googlar man på hur man förbättrar mäns orgasm så får man 1000 träffar på hur man förbättrar kvinnans orgasm. Var finns informationen för killar?

Verkar som att man inte är intresserad att förbättra för män. Fast jag tror det finns massor annat man kan göra med en kille än bara in och ut. Tänk bara på den outforskade manliga g punkten och alla andra punkter som finns. Men var är informationen?

Hmm. Jaja.