Forumet - Hur kan man som tjej va bra i sängen?

Hur kan man som tjej va bra i sängen?

8277 0 31

Spana också in:

prinsessaa:

Jag har tänkt en del på en grej. I sängen är de mest killar som gör de stora jobbet. De finns ju ställningar som typ ridning där tjejen gör de mesta jobbet, men de andra? Hur ska man som tjej gör för att vara bra i sängen?


Kvinnor har inget värde och kan därför inte vara nyttiga till något, om dom mot all förmodan skulle göra något rätt får man inte uppmuntra dom eller ens se dom i ögonen, blir dom kaxiga så rekommenderar jag ett läder skärp från Dressman, perfekt för att tukta dom med.

Ja, mina åsikter kommer från 40-talet.

Skämt åsido så ska kvinnor ta initiativ och vara lite vilda, stöna gärna och säg vad du vill men börja inte skratta för mycket när det blir en sån där luftstöt från bôbbera' (brösten) med ett pruttljud och prata inte.
prinsessaa:

NEJ! förklara nu!


Jag tror att han bland annat menar att det är nice med tjejer som helt plötsligt bara kan stoppa in sin hand innanför killens byxa för att hon är kåt och vill ha honom... och inte låtsas vara pryd och oskyldig och alltid låta killen ta initiativ till sex.

Annars var Harpyja rätt bra på att förklara också.
Man ska leka porrfilmstjärna, gå med på allt och göra allt tills man gjort för mkt och helt tappar sexlusten.

Vila ett par år och sedan istället bry sig lite mera om sina egna behov.

Då blir det bättre.

Och då brukar det också bli bättre därför att man inte behöver oroa sig utan bara släpper sina hämningar och ger efter. Vilket nog uppskattas.