Forumet - hur kan nåt som heter cigarätt

hur kan nåt som heter cigarätt

1195 0 19

Spana också in:

m00d3k44k44n:

[chocked] takk för de fina orden nu kännr ja mig uppskattad!! men d e 1 mysterium som ja ej kan förstå mig på LITE Som mysteriet på greveholm!


aaa lite men inte lika mkt myserium

d sägs ju att svenskar röker mkt mer än övriga världen o d måste va drf.. ja menar på english äre ju right o det heter ju cigarette där så d kan inte bli lika lurade som oss svenskar
På Grön Ungdoms förrförra riksårsmöte var det en som lade ett tilläggsyrkande på en motion. Det här:

Image

Alltså att Grön Ungdom som organisation skulle tycka det då, och att attsatsen skulle hänga med motionen till Miljöpartiets kongress. Det yrkandet röstades tyvärr inte igenom. :(

I år var det en som lade ett ändringsförslag på det senaste utkastet till Miljöpartets nya partiprogram. Att Grön Ungdom riksorganisationens ombud på MPs kongress ska driva att alla "mångfald" i ett stycke som typ löd "Miljöpartiet tror på mångfald. [blabla det är en tung grundsten i vår politik blabla]" skulle bytas ut mot "Tomten". Det fick avslag, men med rätt tajta röstsiffror.

Det var btw skitmånga (närapå 100) sådana ändringsförslag på partiprogrammet som röstades om så det här var inte det enda kan jag säga. [crazy] Det var kanske det här årets enda skämtförslag tror jag.