Forumet - Hur kom du ut?

Hur kom du ut?

1563 1 7

Spana också in:

Sa till mina närmaste vänner först sedan berättade jag för mina syskon & sedan berättade ett av min syskon för mina föräldrar & alla tog det positivt. Alla i min omgivning har alltid varit förstående & lätta att prata med & så kom jag ut. Hoppas att du snart vågar komma ut & att alla tar det positivt. Lycka till /12 åriga Ludwig
sa det till mina päron i bilen så att dem inte skulle kunna reagera så starkt för dem tvunga att hålla ögonen på vägen min styvmamma (mina päron är skilda) skrattade åt mig vilket jag tyckte va jävligt fräckt min mormor logg bara vilket kändes väldigt härligt resten vet inte men måste inte heller komma ut för alla för alla kommer inte förstå
behövde inte riktigt komma ut då min familj å mina vänner redan visste.. antar att jag gav några särskilda vibbar som skrek ”jag älskar pussy!”

ville dock berätta för mamma å var fett nervös, men samma dag som jag skulle göra det sade hon ”jag drömde att du var lesbisk”

visserligen är jag bi(90% gay dock.. typ) men ändå, var lite smått kul att mamma berättade det samma dag som jag skulle ”komma ut”