Forumet - Hur kommer det sig att mångkulturalister alltid säger att vi måste ta tag i integrationen sedan så gör de inte ett piss?

Hur kommer det sig att mångkulturalister alltid säger att vi måste ta tag i integrationen sedan så gör de inte ett piss?

6464 0 227

Zodd:
Trams. Du själv kallar tydligen andra för kommunister och påstår att de hatar vita när de inte håller med dig.
Det är ju så det är, om jag säger åt en mörkhyad eller någon arab eller så att de ska skärpa sig, vad tror du att de säger då? Jo rasist.
Nu vet ju inte jag vad du har för ideologi men du låter vänster iaf men jag kallar dig inte kommunist bara för att du inte håller med mig Galen
Zodd: Det är inte ens så att vita har en kultur och att icke-vita har en annan...
Nähä då finns ju inte mångkultur i så fall om vita och icke vita har samma kultur. Det är ju bullshit, du kan ju gå utan för dörren och läsa lite historia och se på hur folk klär sig så ser du att folk har olika kulturer.
Zodd: Så det är alltså muslimer som tvingas, inte du?
Muslimer tvingar varandra att tro på ''rätt religion. Inte jag men jag har hört talas om att det var en man som sa att den kultur som fanns i hans bygd försvann för att invandrare hade kommit dit och fullkomligt tagit över och ersatt den gamla kulturen med deras.

Zodd: Hur har jag övergivit svensk kultur? Du måste tydligen lägga ord i munnen på mig frekvent och ta påståenden ur luften om mig, kommer du ingenstans annars?
Du sa precis: ''Det är inte ens så att vita har en kultur och att icke-vita har en annan...'' så du motsäger att svensk kultur ens finns tolkar jag det som iom ditt citat.
JAg vet men jag hade en konstig känsla så jag hävde ur mig en del, jag ursäktar mig för det.
Då gjorde jag visst inte det Galen

trevlig-snubbe: Det är ju så det är, om jag säger åt en mörkhyad eller någon arab eller så att de ska skärpa sig, vad tror du att de säger då? Jo rasist.
Du låter ju som en rasist när du påstår att araber och mörkhyade är si och så.

trevlig-snubbe: Nähä då finns ju inte mångkultur i så fall om vita och icke vita har samma kultur. Det är ju bullshit, du kan ju gå utan för dörren och läsa lite historia och se på hur folk klär sig så ser du att folk har olika kulturer.
Vad har jag sagt om samma kultur? Det finns fler än två kulturer och kulturer är är inte fästa vid etnicitet.

trevlig-snubbe: Muslimer tvingar varandra att tro på ''rätt religion. Inte jag men jag har hört talas om att det var en man som sa att den kultur som fanns i hans bygd försvann för att invandrare hade kommit dit och fullkomligt tagit över och ersatt den gamla kulturen med deras.
Muslimexperten har talat.

trevlig-snubbe: Du sa precis: ''Det är inte ens så att vita har en kultur och att icke-vita har en annan...'' så du motsäger att svensk kultur ens finns tolkar jag det som iom ditt citat.
Jag har inte sagt något om svensk kultur. Du misstolkar grovt.

Zodd:
Du låter ju som en rasist när du påstår att araber och mörkhyade är si och så.
Vissa är så, alla är inte så. Det finns de muslimer som är jätteschyssta. Jag har aldrig haft problem med mörkhyade, eller jo en men INGEN annan.
Zodd: Vad har jag sagt om samma kultur? Det finns fler än två kulturer och kulturer är är inte fästa vid etnicitet.
Du har väl egentligen inte sagt så mycket än att du en gång påstod att det inte fanns kulturer men det var säkert inte det du menade. Jag vet
Zodd: Muslimexperten har talat.
Precis! SkadeglädjeBlink
Zodd: Jag har inte sagt något om svensk kultur. Du misstolkar grovt.
Ja, jag har nog helt enkelt gjort det

Spana också in: