Forumet - Hur kommer det sig att så många tjejer saknar karaktär...

Hur kommer det sig att så många tjejer saknar karaktär...

178 0 39
när det gäller förhållanden och killar? Med detta menar jag att många tjejer så fort de ger sig in i ett förhållande helt förintar sin egen personlighet och apar efter pojkvännen. Börjar intressera sig för hans intressen, lyssna på samma musik, sluta träffa sina vänner m.m.

Irriterar mig på det. Så många tjejer som bara trycker ner sig själva för att bli extra "tjejiga" i killars sällskap.

Spana också in:

Agape:

tjejerna som gör så har dåligt självförtroende, kanske?
så kanske de är rädda att killen ska tappa intresset för dem och därför försöker pleasa killen så mkt som möjligt..


Men varför är det inte lika vanligt att killar gör likadant? Känns oftare som om killar har (bra eller dåligt) inflytande på tjejer än tvärtom.
Matilda1988:

Men varför är det inte lika vanligt att killar gör likadant?


för att tjejerna redan har fullt upp med att krypa för killarna, killarna hinner inte göra det. tjejen redan har klistrat planscher med killens favvoband över hela väggarna och dumpat 5 gamla bästisar så hon ska ha mer tid för honom... [smile] vi tjejer tänker/oroar oss kanske mer än vad killar gör?

allt killar behöver göra är att se biffiga ut och va coola, kanske knarka lite och verka mystiska. då börjar tjejerna svärma och försöker ivrigt bli lika coola (iaf nog coola) så att killen kanske... kanske ska titta på dem.

hmm.. inte i alla fall, men i ganska många fall så är det nog så.
Matilda1988:

Börjar intressera sig för hans intressen, lyssna på samma musik, sluta träffa sina vänner m.m.


Att intressera sig för hans intressen behöver ju inte alls betyda att man puttar undan sin egen personlighet. Jag hade tyckt att det var trevligt om han lyssnade när jag pratade om mitt intresse och kanske satte sig in lite i det (nu har ju inte jag några intressen, men ändå).
Det handlar ju inte om att underminera sig själv, utan om att intressera sig för sin partner. [no-no]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Jag hade tyckt att det var trevligt om han lyssnade när jag pratade om mitt intresse och kanske satte sig in lite i det (nu har ju inte jag några intressen, men ändå).


Detta är felet med många killar. Tjejer har förmåga att lyssna och anstränga sig för att intressera sig för killarnas hobbys. Killar skiter fullständigt i vad deras tjejer sysslar med. T.ex. mitt ex gick och pratade non-stop om en ny jävla mp3-spelare han hade köpt och jag bara "mhm aha vad kul", men efter en hel dags snack vart man lite trött och skällde på honom. Och han fattade inte ens att han betett sig aningen enformigt? Socialt inkompetent eller vad?
XMinGrönaLampaÄrDödX:

[confused] Tjejer som svärmar för sådana killar är ju redan innan skadade. Långt ifrån alla tjejer är sådana.


varför skadade? är det "skadat" att ha dåligt självförtroende? det är mänskligt. men såklart är det bättre att ha bra självförtroende, för en själv. [smile]

sen skrev jag ju också att det inte är så i alla fall. men att det kan vara så för många.
Matilda1988:

Detta är felet med många killar. Tjejer har förmåga att lyssna och anstränga sig för att intressera sig för killarnas hobbys. Killar skiter fullständigt i vad deras tjejer sysslar med.


Njae, inte alla killar. Tycker du generaliserar för mycket. [sad]

Agape:

varför skadade? är det "skadat" att ha dåligt självförtroende? det är mänskligt. men såklart är det bättre att ha bra självförtroende, för en själv. [smile]


Ja, jag skulle kalla det skadat att inte sätta något värde på sig själv och böja sig efter alla andras vilja för att bli omtyckt. Det är ju inte sunt och friskt, även om det är mänskligt och vanligt.

Matilda1988:

T.ex. mitt ex gick och pratade non-stop om en ny jävla mp3-spelare han hade köpt och jag bara "mhm aha vad kul", men efter en hel dags snack vart man lite trött och skällde på honom. Och han fattade inte ens att han betett sig aningen enformigt? Socialt inkompetent eller vad?


Ditt ex var väl ett svin? [sad]
Jag gör samma sak, tycker det är fint ändå, om det inte går överstyr, personer förändrar varandra, om man har ett förhållande med någon som inte förändrar en alls tycker jag att det är rätt meningslöst på något sätt.

sen ska det ju helst vara till det bättre så klart.
Matilda1988:

så fort de ger sig in i ett förhållande helt förintar sin egen personlighet och apar efter pojkvännen. Börjar intressera sig för hans intressen, lyssna på samma musik, sluta träffa sina vänner m.m.


detta märkte jag då inte med mitt ex iaf.. hon var sig sj, jag var mig sj o det funkade bra (tills det tog slut)

är väl olika beroende på vilken person det handlar om
Matilda1988:

men efter en hel dags snack vart man lite trött och skällde på honom. Och han fattade inte ens att han betett sig aningen enformigt? Socialt inkompetent eller vad?


Suck ... det var jag med om så många gånger! Han kunde sitta och hålla en jävla utläggning om nåt datorskit han inte ens förklarade för mig så jag fattade inte ett piss. Och när jag bad honom förklara what the hell han höll på att snacka om så tittade han konfunderat på mig och förklarade lite hafsigt innan han återgick till sin monotona utläggning om nåt jag inte fattade.

När jag sen ville berätta något och hade suttit och lyssnat och frågat och varit så jävla duktig så slutade han lyssna och brydde sig inte ett piss.