Forumet - Hur kommer man in i musikbranschen?

Hur kommer man in i musikbranschen?

638 0 1
Hej jag är en tjej på 15 år och vill bli artist. Jag skriver egna låtar(gjort det sen trean), lär mig spela gitarr och piano nu och lär mig snabbt. Var också med i musikaler i min gamla skola(men finns inte sånt i den jag går i nu). Jag vill undrar hur man kommer in i musikbraschen? Och helst i USA.

Jag vill ta sånglektioner också i Stockholm, vart hittar man det? Hur hittar man audionts till olika sångtävlingar i Sverige(för det är ju så man skapar kontakter) Ska snart också för min musik lärare.. och jag är nervös, tänk om han tycker jag sjunger dåligt? Min syster säger jag låter som Demi Lovato. Och jag tycker hon sjunger jätte bra. Men är fortfarande rädd att det låter dåligt. Men jag kan sjunga väääldigt höga noter. Ibland kan jag sjunga liksom opera noter, och min mamma tyckte det var jätte fint.

Men om jag vill bli artist i USA ska man gå in på klubbar och fråga om man får sjunga där någon kväll eller så? Jag älskar att sjunga pop/rock låtar... inte såna techno låtar som är inne nu. Soul är också kul att sjunga.

Och det här är min dröm i livet! Jag ska börja i gymnasiet nästa år men tänkte att jag går något annat än musik inriktning, men jag kan bara se mig stå på scen när jag blir stor! Det här är som sagt min dröm som jag drömt om sen jag var tre. Snälla ge mig tips! Jag gör ALLT för det här!