Forumet - Hur lägger jag upp det här?

Hur lägger jag upp det här?

965 0 85
Nästa helg hade jag tänkt låna syrrans lägenhet för hon ska inte vara hemma, själv bor jag hemma och har börjat tröttna på skiten. Nu till problemet jag behöver hjälp att handskas med.

Hur bjuder jag på ett så smidigast hem en tjej som jag är intresserad av, hon verkar minst lika intresserad av mig. Hon har även bjudit ut mig på diverse grejor.

Men hur ska jag gå till väga för få det att låta vettigt?

Det blir liksom hur jag än tänkter på de samma underton (Ska låna syrrans lägenhet i helgen, kom dit så kan vi vara själva och knulla hela helgen!).

Funderar på att bjuda henne på bio och sen gå därifrån på någe vis.

Spana också in:

kebu12:

Hehe visst grabben, visst[wink]


Haha, jo faktiskt. Är så sjukt kär i henne så jag vill bara träffa henne först och främst.

Bell:

Säg typ att du är trött på att vara hemma..ungefär som du beskriver här och säg att "Om vi vill vara inne nånstans/vara nånstans efter bion så kan vi låna min syrras lägenhet"


Kan funka, bor en ju en bit utanför stan ute i ingenstans och hon vet om att jag hatar de. Fast det låter ju så suspekt om man skulle säga att "om vi vill vara inne efter".Vincenco:

SUPA HENNE FULL! DRUNKENSEX IS THE SHIIT!! [mad][bigcheers]


Haha, din dåre håll käft vettja! [bigcheers][ops]
Ponja:

Fuck bio bara fråga om hon vill hänga hos dig lördag kväll o kolla på nån film o käka lite mat. Hur oskyldigt som helst.


Du de var det vettigaste förslaget hitils. [cheers]

The Elin:

bjud henne på filmkväll i lägenheten istället, då har hon en anledning att vara där.


Jo precis, fast det låter ju mycket vettigare när man bjuder hem henne till sig själv istället för till en lägenhet man lånar över helgen.