Forumet - Hur länge duschar ni?

Hur länge duschar ni?

3258 0 18
Tråden har 18 svar. Sortera efter:
Lätt 30 minuter, vill inte känna någon stress när jag duschar. Få stå och tvåla in mig i lugn och ro. Låta det varma vattnet sila. Det ger ett lugn.

Kan vid tillfälle uppskatta efter en lång och varm dusch, att dra ner vredet till det absolut kallaste. Stå i kylan ett par minuter och andas djupt. Magisk samt speciell känsla. För mig känns det som att dyka från en sliten brygga. Desto närmare djupet du kommer, desto kallare blir det. Så friskt!
Liter inte på folk som bara duschar i 5-10 min, blir ni ens rena eller?

Spana också in:

Vet inte, det är olika. Förr duschade jag runt 30-40 minuter en gång om dagen, längst var nog uppåt 60-70 minuter några få gånger, men då blev det ju kallt tillslut.

Senaste året har jag nog snittat runt 5-10 minuter, har duschat uppåt 40 minuter nån gång också men nae, vill inte sätta min tid i att duscha så länge längre, mest är det väl pga att jag duschar på mornarna nuförtiden vilket jag inte gjorde förr, då duschade jag innan sängdags. Nu måste man ju duscha fort för att hinna med på morgonen, om man inte vaknar aptidigt vill säga, men det gör man ju aldrig! Rullar ögonen
För mig har det alltid tagit LÅNG TID då man måste göra en del saker som tar väldigt lång tid. ^^ Söt  som en annan nämnde där göra hårinpackning/ schampoonera hår - balsamera hår olika oljor och krämer m.m 


Men sen när man har tillgång till varmvatten så vill man vara där ett tag.. men så tråkigt att duscha själv?Rodnar ne bad är mer trevligt Hjärta


Hjärta Bubbelbad/musik (Kate Bush) bok/god drink i badet ^^ Rodnar
Är tyvärr en "Vad-i-helvete-gör-du-där-inne"-duschare. Ledsen Åtminstone ibland.

Men med tanke på allt man kan göra där inne, såsom

- ta bort nagellack
- klippa naglar
- peela kropp
- peela ansikte
- raka med allt vad det innebär. Skum. Olika rakhyvlar? Etc
- schampoonera hår
- balsamera hår
- göra hårinpackning
- ansiktsmask
- skrubba fötter
- noppa ögonbryn
- ta bort smink
- olja in naglar
- kräma in fötter, kropp, händer, ansikte med olika krämer
- ta bort jätteäckliga hårstrån som hamnar på golvet när man duschar
-topsa öron
-sjunga
-borsta tänderna
-borsta håret
-duschtvål


Så tycker jag ibland att jag är ganska effektiv.
Eftersom jag bor på landet och själv får värma upp mitt vatten och betala all uppvärmning av vattnet blir det bara snabbduschar vintertid (max 5 minuter) eller ett långt varmt badkarsbad. 
Sommartid däremot när grundvattnet är hyfsat varmt så kan jag nästan duscha hur länge som helst, i synnerhet när det är varma somrar.

Värmer upp både hus och vatten med hjälp av luftvärmepumpar (luft/vatten).
8 timmar om dagen.