Forumet - Hur länge kan du hålla andan?

Hur länge kan du hålla andan?

678 0 27

Spana också in:

2minuter och 7 sekunder trots ruskigt dålig form. Kanske kan "öva upp" några 10-tal sekunder till om jag vill, men var så längesedan jag gjorde detta nu. 


Anledning? Övade kopiöst mycket på detta när jag var yngre pga. älskade snorkling och fridykning. Har klarat ca 3minuter helt stillaliggande i vattnet för några år sedan.

CitronSaft: Klarade inte av mer än 20 sekunder Rodnar
haha, nåå, du får testa igen!

Maddy13: 2 minuter och 20 sekunder. 


Gruvansson: 2minuter och 7 sekunder trots ruskigt dålig form. Kanske kan "öva upp" några 10-tal sekunder till om jag vill, men var så längesedan jag gjorde detta nu. 


Anledning? Övade kopiöst mycket på detta när jag var yngre pga. älskade snorkling och fridykning. Har klarat ca 3minuter helt stillaliggande i vattnet för några år sedan.


stoner: Några minuter om jag är totalt avkopplad. 
Oj så länge! Om jag tränar att hålla andan en hel dag så har jag klarat lite över 2 minuter minns jag när jag var liten. Kanske skall öva upp mig igen, just för att klå er!


penja: Det där är nått  jag verkligen inte gillar. Usch, hatar känslan av när luften börjar ta slut, så pass att jag helst inte provar. 
Fast, kanske provar senare när jag kommit hem dock, blev lite nyfiken. 
Kände också så, försökte slå en annan Umares tid och de sista sekunderna var hemska! Försökte du sedan ändå?

Getrekt: 1 min o 10 sekunder. Ska försöka igen. 
Blev det bättre andra gången?
________________________________________
Är det inte sådana som dyker utan utrustning som enbart håller andan som klarar uppåt 8-10 minuter? Har för mig det. Sedan skall man inte taga djupt andetag har jag hört, man får in mer luft om man tager små snabba luftsippar istället.

Crysilis: Är det inte sådana som dyker utan utrustning som enbart håller andan som klarar uppåt 8-10 minuter? Har för mig det. Sedan skall man inte taga djupt andetag har jag hört, man får in mer luft om man tager små snabba luftsippar istället.
jo! det har jag också hört om. fascinerande med fridykning! har en vän i chile nu som pysslar just med det, ska fråga ut henne en massa sen när hon kommer hem igen