Forumet - Hur länge kan man "komma"?

Hur länge kan man "komma"?

4004 0 33
Alltså, jag är rätt erfaren med både sex och onani men har aldrig vart med om det här. Igår gick min kk ner på mig och höll på sådär lääänge och reeetsamt och byggde upp allt under lång tid med tunga och fingrar och vibrator, det kändes verkligen perfekt. (Bortskämd? Kanske [cute])

När jag till slut fick orgasm slutade hon inte utan bara fortsatte och ge och jag fick en sjuhelsikes orgasm och det krampade som fan inuti mig osv fick jag höra. Fick efter ett "sluta" och när det började lugna sig så gick hon på mig igen och det blev bara en direkt fortsättning av orgasmen (eller om man kanske ska kalla det jättemånga efter varandra). Hade inte så bra koll på tiden men det höll iaf på i typ tre-fyra minuter, alltså ren orgasm(!)[love]

Det var fanimig det bästa jag nånsin upplevt och har aldrig varit med om nåt liknande förut. Är det normalt att kunna komma sådär extremt och finns det några bra "knep"?[cute]
Jag behöver nog inte säga att jag inte ens orkade ta mig upp på ett bra tag.
smile234:

Det var fanimig det bästa jag nånsin upplevt och har aldrig varit med om nåt liknande förut


Vad roligt [bigsmile] Nu kommer du aldrig glömma den stunden!

Och hur lång tid det kan vara? Tja, det är väl bara och prova dig fram? Ju mer du lär dig av vad du tycker om, vad som får dig att njuta på i huvud och i kropp, desto bättre blir det ju?

Jag kan absolut inget om tjejers kroppar eller tjejers orgasmi, men, som kille tycker jag att om jag håller av en fysisk stimulans en längre period av min kuk och så... kombinera med att jag håller mig kåt (tänka upphetsande tankar, kanske mysa med nån (icke-sexuellt), viss porr (gärna skriven isf!)) så kommer jag tillslut bli galen om jag inte får "utlopp".

Vid dessa stunder känns orgasmen mycket, mycket mer än ett rent slentrianrunk, haha.

Oftast känns det bättre i kroppen om jag gör saker själv, men bättre i skallen om jag gör saker med en annan.

Det mesta i sexualiteten handlar om det psykiska egentligen... så, mitt råd till dig: utforska dina fantasier! fantisera, ta på dig själv, pröva dig fram!
S3ON:

Har hört att delfiners orgasm varar i ett helt dygn.. Män brukar la oftast inte ha orgasm mkt längre än ett par sekunder?Ni kvinnor kanske har tendens till något längre?


Shit xD Ja grisars ska också vara extrema har jag hört!

Vet inte, brukar väl röra sig om sekunder oftast annars också. Tjejer brukar ju kunna komma "oftare" kanske men har inte varit på det här sättet förr.. :P

Spana också in: