Forumet - Hur länge ska jag vänta?

Hur länge ska jag vänta?

1228 0 56
Tjenare!

Pallar inte dra några detaljer nu, om nån är intresserad så kan ni läsa min andra trådar.

Kort och gott så kan jag säga såhär:
Jag har träffat en tjej som är helt okej, inte mer, vi har haft det ganska bra. Jag stör mig dock på en del moment hos henne, delivs att hon är så jävla osäker på sig själv.

Nu till problemet: Jag har kännt henne i ungefär 3 månader och vi har bara haft bra sex än så länge. Igår berättade hon för mig att hon inte vill ha sex längre.

Mina tankar har varit lite såhär:

+Jag får ligga
+Hon är skön till och från

-Hon är osäker på sig själv
-Hon kan vara svår att prata med iblandJag har funderat på att dumpa henne, men avvaktar med det hela tiden. Tror att jag är rädd för att bli ensam igen, och jag får ju ändå fitta för tillfället. Men nu får jag inte det?

Så... hur länge tycker ni det är okej att sexstrejka om man är på G/tillsammans?

Jag kan förstå alla som säger att man ska få välja fritt om man vill ha sex eller inte osv osv, men mina relationer funkar inte utan sex, speciellt inte med den här tjejen. Nu funderar jag bara på om jag ska ge henne typ 1 månad och se, eller om jag ska dumpa så fort som möjligt!
Jag tycker du ska fortsätta träffa henne och lära känna henne. få henne att känna sej säker i sej själv genom att ge henne bekräftelse o grejer.[smile]

Att hon är svår att prata med vet jag inte riktigt hur man ska svara på, det kan ju betyda i princip vad som helst[crazy]

Hon måste väll ha en anleding att inte vilja ha sex längre? så tidigt i ett förhållande borde det vara spännande och kul med sex. Kan det vara så att hon känner sej osäker på om det kommer att hålla? Du kanske bara behöver satsa lite mer och visa henne att det är henne du vill vara med så kanske hennes osökerhet släpper efter ett tag.

Avslutnings vis, oavsett vad alla oseriösa oskulder o wannabes tjötar om så är det inte ok att utnyttja nån bara för att få ligga...
säger detsamma... tycker det var en konstig sak att säga att man inte vill de asså när man redan haft de flera gånger och är man intresserad av ett förhållande är väll endå sex inget man slutar med för de....

en förklaring på varför skulle nog vara bra, hon kanske bara har urinvägsinfektion eller svampa [tard][rolleyes]

Spana också in:

anemic:

Du verkar inte gilla henne särskilt mycket.


Stämmer, men det visar jag inte. Hon tror att jag gillar henne. Jag frågade om hon ville satsa osv så jag har visat att jag "gillar" henne.

jesperias:

Kan ju vara så att hon vet att du tvekar på henne som "partner" och sex vägrar för att se om du stannar eller bara hade henne för sexet.


Hon vet inte det, hon tror att jag vill ha henne som partner. Men jag fattar inte varför hon helt plötsligt säger att hon inte vill ha sex. Jag tänkte på om det kunde vara ett test, kanske, kanske inte. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dumpa snarast, eller vänta typ 1 månad och se.

Oväntad:

Jag gissar på att hon känner att eran relation handlar för mycket om sex, och hon kanske känner av att du mest är med henne för att få sexa.


Vi har gjort andra saker också, vart på bio, fikat, picknick osv. Så jag vet inte, haha, komplicerat.se!

Oväntad:

Ni verkar inte vara passande för varandra. Prata med henne och gör slut på det hela om ni är ute efter helt olika saker.


Det har du helt rätt i, men känns lite onödigt o dumpa henne om man ändå får fitta om typ 1 månad. Då kan jag lika gärna fortsätta med mina charader, och ge på dejt med en annan brud jag nyligen träffat.
llooll:

Det har du helt rätt i, men känns lite onödigt o dumpa henne om man ändå får fitta om typ 1 månad. Då kan jag lika gärna fortsätta med mina charader, och ge på dejt med en annan brud jag nyligen träffat.


Du verkar vara en riktig idiot.[tired]

Blir nog kul för henne om hon får veta att du utnyttjat henne som reservsex tills du hittar nån som är bättre.
llooll:

Som sagt, den här tjejen är helt okej, inte mer, och nu när hon sexstrejkar eller vafan det nu är så är jag sugen på o dumpa. Men det känns ju onödigt. Jag skulle kunna fortsätta umgås med henne om hon slutade upp med sina dumheter


Som sagt. Dumpa henne om du använder henne för att få fitta, som du uttrycker dig. Annars är det inte så svårt att fråga varför hon gör som hon gör. Du kanske har en attityd som ger henne dåligt självförtroende eftersom den talar om för henne att hon inte är en flickvän utan en KK. Du kan ju fråga varför hon "strejkar" eller börja krama om henne mer/bli mer kärleksfull samt visa att hon betyder någonting.