Forumet - Hur lång tid innan kallelse till förhör?

Hur lång tid innan kallelse till förhör?

1043 0 14
Jag åkte klass II-moped efter en fest i fredags (den 16:onde), jag blev stoppad därför att jag skjutsade en kompis som inte hade hjälm. Jag erkände att jag druckit och jag fick åka och blåsa. Det visade sig att jag hade 0.8 promille alkohol i blodet, dvs 0.4 mg/L utandningsluft.

Eftersom jag ännu inte är myndig så fördes det inget förhör på plats, utan jag blev informerad om att jag skulle få en kallelse till förhör. Min fråga lyder;

Hur lång tid kan det ta innan jag får min kallelse?

/Mr. Minister

ÄNDRAT 2010-09-24 16:46


ÄNDRAT 2010-09-24 16:49

Spana också in:

Svårt att säga. Har torskat två gånger, ena gången när jag var 15 och andra gången i vintras. I båda fallen har det varit väldigt lätta brott. Första gången fick jag kallelsen efter en vecka och hade förhöret efter två, andra gången har de inte hört av sig än trots att det var över 7 månader sedan.

EDIT: Oavsett är det jävligt korkat att köra moppe när man är packad, det hoppas jag du förstår.
Stringburka:

vårt att säga. Har torskat två gånger, ena gången när jag var 15 och andra gången i vintras. I båda fallen har det varit väldigt lätta brott. Första gången fick jag kallelsen efter en vecka och hade förhöret efter....,


Tack för informationen!

... Och visst fan är det jävligt korkat, men det kan vara svårt att förstå när man väl står där packad och odödlig. Det blir iaf lättare att undvika i framtiden..

För övrigt så är era ghetto-referenskämt tråkiga och ett slöseri med tid. Internethumor.
Macktorsken:

gangstahhh


du skulle ba' veta, är da nörd-gangstah som rappar på klingonska och rånar banker med slunga och svärd.

lolsacpops:

men det kan vara svårt att förstå när man väl står där packad och odödlig. Det blir iaf lättare att undvika i framtiden..


Alla är korkade någon gång. :)
Macktorsken:

Word! [cool]


Hade dock varit häftigt att göra en school shooting med en slunga. Det är ju helt klart historiens coolaste vapen; hur lätt att gömma som helst (bälte, skosnöre, i byxbenet, under mössan osv), träffsäkert, och så kraftfullt att romarna hade speciella tänger för att plocka ut slungkulor i sina soldaters kroppar. Och så mycket mer cool-poäng än pistoler och andra mesvapen; enda nackdelen är att det är svårt att skjuta sig själv med den (strypa borde funka dock). Helt klart historiens bästa vapen.
Stringburka:

Hade dock varit häftigt att göra en school shooting


Jo, det är det häftigaste. Fast med slunga kan man inte peppra ner alla med. Det riktiga gangstah vapenet är ju UZI. Skaffa en sån och spring in i en matsal och peppra ner alla medans du skrattar hysteriskt.

Du kan slunga dig själv i skallen på något sett efter alla dött.
Macktorsken:

Fast med slunga kan man inte peppra ner alla med.


Inte peppra ner, men du kan slunga en molotov eller dylikt och på det sättet skada många samtidigt. Eller något sprängmedel om man är riktigt ambitiös. Allt under ett halvkilo är fair game.

Macktorsken:

Du kan slunga dig själv i skallen på något sett efter alla dött.


Om det är vindstilla borde man kunna slunga kulan rakt upp och försöka få den i huvudet, men det är svårt att se en kula eftersom den är liten och (typ) rund.