Forumet - Hur lång tid skulle ni matematiker säga att det här tar?

Hur lång tid skulle ni matematiker säga att det här tar?

5063 0 62
Tanken är alltså att jag ska ta mig fram på fötter (vandra). starten kommer vara jobbigast pga inte så mkt städer eller byar med mataffärer o.s.v, men packar givetvis med ett överlevnads-kit. tanken är att starta vid eller i närheten av finska gränsen, sedan promenera längs kartan nedan:

  dfgdfgdfg_3.jpg  

Ja alltså tänkte bevisa att jag inte är lat sen iom att skolan kske skiter sig.

Vill egentligen ut på internationella äventyr, men känner ändå att jag börjar såhär, efter att ha uppfyllt målet kmr jag vara redo för utrikes! 

tack för hjälpen.

Spana också in:


S3ON: Tanken är alltså att jag ska ta mig fram på fötter (vandra)
haahhahahahha alltså sry att jag skrattar men fan vad denna tråden ser rolig ut, jag tror inte att du kommer att göra detta, i alla fall inte fullborda, det är ju fan aslångt. Men oavsett om du gör det eller ej så... hahahha wtf? För lite att göra???


S3ON: Skulle någon kunna räkna ut ungefärligt avstånd också?
Testa o rita på http://www.plotaroute.com/ (bara ett av många exempel) eller googla fram någon där du kan rita en rutt för frihand - eller - om det går och om du tänkt hålla dig till vägar finns det flertalet där du kan välja att rutten ska hålla sig till vägen fast du kan ändå "dra" strecket o ändra den till en annan väg... Öhh, hoppas att du förstår vad jag menar, för jag förstår knappt vad jag menar just nu.


Hjärta