Forumet - Hur låstas rapar man?

Hur låstas rapar man?

1573 0 7
En rap är inget man "låtsas gör". En rap är något man skapar. En rap är ett konstverk, ett mäster verk som måste skapas med glädje, omsorg, kärlek och ett varmt hjärta. En rap är inget man bara trycker ur sig bara sådär. Det är något heligt som inte får missbrukas. Så om du inte kan rapa... då är du inte en av de utvalda, jag är ledsen men det är bara att gå vidare i livet. Tack för att du iallafall försökte bli en av oss, rap gudar!

adaq: En rap är inget man "låtsas gör". En rap är något man skapar. En rap är ett konstverk, ett mäster verk som måste skapas med glädje, omsorg, kärlek och ett varmt hjärta. En rap är inget man bara trycker ur sig bara sådär. Det är något heligt som inte får missbrukas. Så om du inte kan rapa... då är du inte en av de utvalda, jag är ledsen men det är bara att gå vidare i livet. Tack för att du iallafall försökte bli en av oss, rap gudar!
<3 +1, inte för att jag tycker att det är fräscht med rapar men ändå.

Spana också in:

RAP = de besvär som man kan få av gaser är rapningar, en känsla av uppspändhet och buller i magen, ont i magen samt att gasen kommer ut genom ändtarmen.

RAPP = ett vokalt uttryckssätt där text talas i takt till musik på ett poetiskt vis. Rapp förekommer framförallt inom musik kopplat till hiphopen. Rap finns också inom andra genrer som metal och eurodance.