Forumet - Hur löser jag mitt problem?

Hur löser jag mitt problem?

87 0 8
Allt har verkligen varit emot mig idag känns det som, jag är sjukt överväldigad av alla tankar. Jag kan därför inte tänka klart själv och komma på en lösning, därför frågar jag er om råd.

Jag ska börja med roaccutan, medicinen mot akne. Den käkar man i 6 månader, man får inte sola under tiden eller tattuera sig.

Jag kommer börja med den medicinen den 8 januari fick jag veta idag. Den 8 februari har jag en tattootid, som betyder helt otroligt mycket. Vad är bäst 1. ringa tatueraren och hoppas att hon har en tid innan 8 jan, och om det inte går, bli av med handpenningen jag gav henne på 500kr. 2. Fråga hudläkaren när jag träffar henne om jag kan börja på medicinen två månader senare.

I sommar var tanken att jag skulle jobba i grekland hela sommaren. Om jag börjar med medicinen betyder det att jag inte kommer kunna det. Vad är viktigast 1. Få en finnfri hud forever. 2. Jobba i grekland över sommaren som är en sorts dröm, har annars ingen aning vad jag ska göra till sommaren och sen efter det.

Spana också in: