Forumet - Hur märker man att man har haft ett bra ligg!

Hur märker man att man har haft ett bra ligg!

6024 2 194

Spana också in:

Swe_Sofia Wennerstrand:

Att ni är mesar/tråkiga?, jo eftersom jag inte fått NÅN kille som håller med mig om att det är underhållande, varför skicka en det väl inget fel med att ha åsikter och fråga om det är fler som håller med, tydligen inte?


Nej men tyckte bara att du drog alla över en kam i och med att det är två killar som har svarat i den här tråden.

Förövrigt tror jag att de dryga svaren handlar om irritation kring hur du hävdar dig och söker uppmärksamhet genom att skapa den här tråden.
Swe_Sofia Wennerstrand:

Sen drev jag och sa att ni killar (och jag menar killar i allmänhet inte dem som har svarat på det här forumet) att ni är mesiga och fantasilösa.


så du har legat med majoriteten av alla killar eller diskuterat detta med dem för att kunna dra den slutsatsen? Bra gjort.

Swe_Sofia Wennerstrand:

jag söker uppmärksamhet med den här tråden


Ja
Swe_Sofia Wennerstrand:

mesiga och fantasilösa.


Och här försöker man göra sitt bästa för att respektera det andra könet...och så kommer det en tjej som vill bli misshandlad. *facepalm*

Finns gott om sådana män som brutalt vill råknulla dig. Kom sen inte och ångra dig senare och kalla alla män för svin, kvinnohatare o.s.v. Förresten, har du ens haft ett sådant samlag eller är det bara fantasier?
Swe_Sofia Wennerstrand:

borde hålla med om att hårda tag är något som är underhållande


Finns något som heter BDSM. Skriv en annons: undergiven slyna söker brutal sadist. Vem vet, du kanske har tur och hamnar i ett ödehus...och sen efteråt ångrar dig och kallar det våldtäkt. Ja, det har hänt i verkligheten.

Inget ont om BDSM, bara båda vet vad de ger sig in på.