Forumet - Hur många?

Hur många?

1721 0 108
Är du nöjd med ditt kuddantal?

Image

Det är så fint att ha två stora kuddar mellan huvudkuddarna och sängramen, men byter man dessa örngott när man byter de övriga? Ohygieniskt annars tänker jag...... "smutsiga" kuddar får man ju dålig hy av.
Måste skaffa sådana, de jag har är inte stora nog.

Lägg gärna ut en bild på er säng med kuddarna i!!!

[cute]

Hur många huvudkuddar har du i din säng?

Kan inte fatta att jag gick för att kolla detta eftersom jag aldrig tänkt på det, men...
isola:

Fler än tre (Du röstade på detta alternativ)


Fyra faktiskt. Och egentligen är jag inte nöjd med antalet. Fast ändå är jag det. Å ena sidan behöver jag bara en o då ser jag det som lite meningslöst o ha mer än en. Men å andra sidan är jag en väldigt rörlig sovare o det är lätt att kudden jag somnar med hamnar på golvet eller någon annanstans i sängen, och då är det bra o ha några i reserv o ta fatt i i det halvsovande stadie jag är när jag nu inser att min huvudkudde försvunnit.

[love]
Duke:

Eller det beror på hur man räknar. Har en stor som jag har längst in eller underst eller hur man nu säger och sen har jag en vanlig ovanpå den.


Aha en som är större än en vanlig huvudkudde? Är lite på jakt efter sådana, fast helst en som är avlång. Men hittar ingen med syntetstoppning. Vägrar stödja plågsamma fjäderryckningar.

Spana också in:

Storchen84:

eftersom många är allergiska? Vad jag vet så är dom på jobbet enbart med syntetstoppning. Om detta sedan är på grund av allergi eller ekonomi eller fjäderryckning har jag ingen aning om...


Antagligen allergi pga tvivlar på att de tänker på birdsen. [sad]

Duke:

Precis och som har ett större örngott än vad vanliga huvudkuddar har.


Var har du köpt den förhoppningsvis syntetstoppade och avlånga kudde?
[sad] blir ledsen
min pappa snackade om sin nya kudde och jag ba äre fjädrar i den? han ba men alltså jag måste sova bra med min nacke och blabla
blev ledsen för att han satte sin sovkomfort framför stackars fåglars lidande. frågade honom om han ville ha alla sina fingrar avryckta och det ville han inte.