Forumet - Hur många är homosexuella?

Hur många är homosexuella?

5696 0 41

Spana också in:

Horstat:

Förhoppningsvis högt, då blir polyamori försvarbart.


Vad menar du? Det är väl försvarsbart oavsett hur många som är homosexuella?

isola:

Omöjligt att veta, då det finns många som inte kommit ut.


Okej, men om man bara räknar med de som har kommit ut då, på ett ungefär?

Och borde väl ha gjorts undersökningar där man är helt anonym, då borde ju även de som inte har kommit ut våga svara eller?
iosib:

gör en poll så får du veta hur det ser ut på den här sidan iaf.
Finns redan sånna pollar men de ger missvisande resultat eftersom de som är homosexuella går in i dem i högre utsträckning.
varför är det just killar du vill veta? rädd att bli sodomerad efter idrotten, eller vadå?


Nej.
iosib:

ädd att bli sodomerad efter idrotten, eller vadå? [rolleyes]


Hahahaahaha!


Zwift:

En sa till mig att det är under 1 %


Det låter ju heltuppfuckat. Har hört att det på en skolklass (25 pers, I guess) finns det i genomsnitt 2 stycken homosexuella. Ponera att det då vanligen är en tjej och en kille. Cirka 4 av 100 killar är homosexuella. [tard] Fast det låter så lite! Helvete, min matematik kan inte stämma. Men eftersom så många är bisexuella så¨åå... äsch, jag vet inte. Mer än 1% i alla fall.
Man räknar med att mellan 6-10% av befolkningen är homosexuella. Världens befolkning är uppskattad till ca 6,6 miljarder människor.Så enligt det så finns det mellan 396- 660 miljoner homosexuella män i världen. Samma siffror gäller för de nästan 5 miljoner män som finns i Sverige.
Cacaoxo:

Man räknar med att mellan 6-10% av befolkningen är homosexuella. Världens befolkning är uppskattad till ca 6,6 miljarder människor.Så enligt det så finns det mellan 396- 660 miljoner homosexuella män i världen.


Nu glömmde du räkna med kvinnorna men ja, då har jag ju några hundra miljoner att välja på iaf. [smile]
Zwift:

Någon som vet hur många procent av de unga killarna i sverige som är homo eller bi?


Man brukar säga att ca 5-10% av befolkningen är homo eller bisexuell.

På en normalstor gymnasieskola med ca 1000 elever betyder det alltså upp till 100 st killar och tjejer som är homo eller bisexuella. Tjejer är något överrepresenterade, ca 45/55.

Det betyder att de på en skola med 1000 elever borde det statistiskt sett finnas ca 45 bög/bi killar. Jag har varit öppen bög under hela min gymnasietid och kan konstatera att statistiken verkar rimlig.