Forumet - Hur många fel blir rätt?

Hur många fel blir rätt?

8778 1 30
som vi alla vet har ju mänskligheten hållit på och försökt undersöka detta via empiriska studier i kvinnominne, dokumentationen är dock smärtsamt ofullständig och försöken är klumpigt regisserade...vi kan helt enkelt dra slutsatsen att det tar en jäkla tid att på vetenskaplig väg besvara denna fråga.. hehe.. så i den här tråden kan vi som inte orkar vänta på svaret (då vi antagligen kommer vara döda då) spekulera och resonera oss fram till ett troligt svar :)

den här pollen har relativt lite med trådens rubrik att göra, ägda!

Spana också in:


Fantastiskt: försökt läsa tråden tre gånger nu..
men jag orkar fan inte :D: D:D :D D:D:D:D: DD: D:D: D:D: D:D D:D"om jag läser alla meningar och ändå inte fattar... kommer jag inte känna mig tillfredställd.. palla att inte känna sig tillfredställd.. skiter i det istället och skriver en rolig kommentar
vadå är den så otydlig :( pratar utifrån en hypotetisk verklighet där mänsklighetens uråldriga hemskhet och idioti är till för att undersöka hur många fel det krävs innan det blir rätt..typ.. asså bara nåt sorts trolololo elr nåt

det djupa är "ingenting gör sense"

djuuuupt...

PMR:
Är ev övermakt en universell toalett?
det vet jag faktiskt inte och kan inte uttala mig om, men tanken att vi ska kunna gissa oss fram till svaret fast vi inte har facit eller någon metod att prova om gissningarna stämmer, är enligt mig absurd. man ska göra vad man kan med det man vet ist och så får väl herr övermakt/"den meningsfulla meningen med livet" giva sig tillkänna om hen nu behagar, det jävla rövhålet.
det beror på styrkan hos den förstärkande stimulansen. eftersom de flesta ofta har fel utan att få veta om det kan de nog fortsätta på den vägen utan förbättring, som en typ av oxidativ ackumulerande skada på deras livskvalitet och på den allmänna kosmiska balansen. ifall människor fick lära sig veta hut lite oftare hade det nog räckt att ha fel en eller två gånger.