Forumet - Hur många här bloggar på sin fritid eller läser bloggar ?

Hur många här bloggar på sin fritid eller läser bloggar ?

1305 1 27

Spana också in:

ja jag bloggar, har två stycken. Den första handlar om mode smink och vad som händer i mitt liv. Min andra är jag anonym på och det är som en dagbok. Skriver allt jag känner och allt jag inte vill någon egentligen ska se men ändå veta om ni förstår vad jag menar. Ja det är därför jag är anonym på den för hade varit väldigt pinsamt om någon man känner hittade bloggen :I 

Axelinaaas: ja jag bloggar, har två stycken. Den första handlar om mode smink och vad som händer i mitt liv. Min andra är jag anonym på och det är som en dagbok. Skriver allt jag känner och allt jag inte vill någon egentligen ska se men ändå veta om ni förstår vad jag menar. Ja det är därför jag är anonym på den för hade varit väldigt pinsamt om någon man känner hittade bloggen :I 
Okej intressant har själv två st en nisch och en privat, vilket CMS använder du för dina bloggar ? själv kör jag wordpress suprise

Tigerdrottningen:
Egoina och Blondinbella. Har läst dom hur länge som helst så det går på rutin. Egoina är rolig, "down to earth" och känns lite som en kompis. Blondinbella imponeras jag av även om jag oftast inte håller med om saker hon skriver. Jag läser hennes blogg mest för att gotta mig i kommentarsfältet.
;) jag har en del bloggar jag läser endast för kommentarerna jag med till exempel xylibox <3.

NaughtyMe:
blogg.se hur bra fungerar det ? aldrig testat men kollade webbsidan såg bättre ut en devote till exempel.Vilket annonslösning använder du ? i SEO väg hur långt har du kommit ?
Jag tycker väl att det funkar ok på blogg.se bara att det är väldigt krångligt med hur kan lägger in videoklipp i inläggen. Och vad är anonslösning haha , inte så himmla bra på sådanthär. SEO??? 
plugrush_.PNG
Axelinaaas:
Jag tycker väl att det funkar ok på blogg.se bara att det är väldigt krångligt med hur kan lägger in videoklipp i inläggen. Och vad är anonslösning haha , inte så himmla bra på sådanthär. SEO??? 
annonslösning = bur tjännar du pengar på din blogg
SEO = optimera sidan så den hamnar längre upp på google med mera men även allt du gör för att få mer besökare osv :>

Axelinaaas: jaha, nej tjänar ingenting. Bloggar gratis. Asså mer besökare får jag genom att kommentera på andras bloggar och även göra inlägg t.ex lyx vs budget eller inne och ute listor som är extremt populära på andra kända mänskors bloggar (inom typ mode världen då).  
Okej jag kommenterar en del med på andras bloggar men mer för backlink, sen använder jag twitter och tweetar så fort jag har gjort ett inlägg samma med thumblr (stavning?).
Gästbloggar även en del det ska jag nog göra mer får runt 1000 besökare per dag bara vi gästbloggandet.