Forumet - hur många har ni?

hur många har ni?

1378 0 77

Spana också in:


Razor: Detta måste vara amsis hittills mest meningslösa tråd. Skål. Glatt skålande
Tvärtom. Den här kan vara en av de mer sk "meningsfulla", om man ens ska gradera dom efter en skala.

Den här tråden kan agera som syfte för analys av självet på ett mer medvetet plan än vad många annars kanske tänker. Tycker ofta det finns ett underliggande djup i, vad som vid första anblick kan anses vara, de banala formuleringarna.

Chibibbi: Tvärtom. Den här kan vara en av de mer sk "meningsfulla", om man ens ska gradera dom efter en skala. Den här tråden kan agera som syfte för analys av självet på ett mer medvetet plan än vad många annars kanske tänker. Tycker ofta det finns ett underliggande djup i, vad som vid första anblick kan anses vara, de banala formuleringarna.
Det är lite som med religiösa människor och heliga skrifter. Om man vill se ett djup, då ser man också ett djup oavsett om det finns eller inte.

Razor:
Det är lite som med religiösa människor och heliga skrifter. Om man vill se ett djup, då ser man också ett djup oavsett om det finns eller inte.
Och precis som många religiösa fanatiker, avfärdade du just en annan syn på saken med, vad som förefaller, utan större eftertanke, till förmån för din egna världsbild. Poängen var att det skulle kunna finnas en fördel med att stanna upp och fråga sig: "Vad betyder det här? Vad är det som försöker sägas? Försöker jag ser där här för vad det är eller ger jag det bara en snabb blick, dömer det och sedan går vidare?" Det var en kritik mot ett bemötandesätt i allmänhet, som inte bara tog sig uttryck, men som tog sig uttryck på ett otrevligt sätt, i denna konkreta situation.

Givetvis kan man komma fram till att man anser det vara blaja ändå, men skillnaden är att man försökt göra det med ett öppet, fritt och tolerant sinne.

Chibibbi: Och precis som många religiösa fanatiker, avfärdade du just en annan syn på saken med, vad som förefaller, utan större eftertanke, till förmån för din egna världsbild. Poängen var att det skulle kunna finnas en fördel med att stanna upp och fråga sig: "Vad betyder det här? Vad är det som försöker sägas? Försöker jag ser där här för vad det är eller ger jag det bara en snabb blick, dömer det och sedan går vidare?" Det var en kritik mot ett bemötandesätt i allmänhet, som inte bara tog sig uttryck, men som tog sig uttryck på ett otrevligt sätt, i denna konkreta situation. Givetvis kan man komma fram till att man anser det vara blaja ändå, men skillnaden är att man försökt göra det med ett öppet, fritt och tolerant sinne.
Försöker du nu läxa upp mig och moralisera om vad jag får tycka och inte tycka? Det uppskattas inte ska du veta!