Forumet - Hur många kilon går man ner om man bara äter frukt i en vecka och promenerar 2 tim om dagen?

Hur många kilon går man ner om man bara äter frukt i en vecka och promenerar 2 tim om dagen?

2953 0 22

Spana också in:

Min halvbror gör ett liknande försök för att gå ner i vikt men samtidigt hålla sig i form. Obsarvera att det är en träningsmetod han följder, han spelar i ett seriöst hockey lag och har därför ett detalierat schema som timar hans aktiviteter och jobb.


Han äter ingen frukost, bara en halv lunch när det är just lunch. Han sparar den andra halvan till senare på kvällen efter ett styrkepass runt 7 tiden på kvällen. Och efter någon timme senare när det närmar sig läggdags så blandar han en drink som innehåller vissa produktiva vitaminer & fetthalter.


Han rasar/rasade i vikt bara efter en vecka. Men jag rekommenderar dig inte att göra de om du inte känner dig fysiskt förberedd eftersom de blir som en chocka för kroppen när den inte får i sig de den är van vid.
zIGGE:

ouch, spelar ingen roll om det är 59 eller 60, ta mer hand om dig egna liv istället för att irritera dig det minsta på andras. Vem lever, du som poängterar eller henne som blir poängterad av dig.


Vart irriterade jag mig på hennes liv? Jag bara ställde en enkel fråga eftersom hon hade skapat två trådar med olika viktmått.

Sedan kanske du ska lära dig skriva ordentligt innan du besserwissrar dig.