Forumet - Hur många NÄRA vänner har ni?

Hur många NÄRA vänner har ni?

1284 0 64

Spana också in:

jag definierar en nära vän som; en person som du kan skriva ett larvigt sms till utan att hon/han tkr du är konstig "0hh vad ja är bajsiiig"(alltså känner dig väl). någon som du kan va dig sj med till 100%. Någon du kan ha "tråkigt" med, alltså bara VA, inte alltid göra saker. Någon som du kan säga vad du tkr till, alltså vara negativ ibland. en person som ger dig självförtroende.

jag tror att detta är min definition av en NÄRA VÄN [smile]
själv har jag 2 NÄRMSTA NÄRMSTA vänner. sedan har jag ca 7+ vänner som står mig väldigt nära, alla dessa 2+7 är mina riktigt NÄRA vänner. med dem kan ja alltid vara mig själv. Sen har man ju "folk/vänner" runt omkring som ja, man inte känner alltför väl kanske men som man ändå pratar med ibland. Tycker ni att 7 nära vänner är mycket? har alltid tyckt att det är lite [cute] men jag har kanske missuppfattats folks relationer med varandra. alla verkar ha 500 bästa vänner. jag är 17 år btw.
PetraPott:

Tycker ni att 7 nära vänner är mycket?


som sagt innan, det beror på hur man definierar det. NÄRA kan ju vara = Närmsta Närmsta. Min defenition är: En person man vet når man kan lita på den, personen ska känna dig riktigt riktigt väl/förstå dig väl. När det är så kan man i princip snacka om allt med den personen o lita på dem när det behövs, samtidigt som de vet att de kan göra detsamma med en själv.

PetraPott:

jag definierar en nära vän som; en person som du kan skriva ett larvigt sms till utan att hon/han tkr du är konstig "0hh vad ja är bajsiiig"(alltså känner dig väl). någon som du kan va dig sj med till 100%. Någon du kan ha "tråkigt" med, alltså bara VA


detta kommer ju med automatiskt då [crazy]