Forumet - hur många relationer har ni haft?

hur många relationer har ni haft?

1329 0 9
det här en poll med flera alternativ, frågan är hur många relationer ni har haft. Om ni inte har haft någon relation så trycker ni bara på knappen "0 relationer". 

Om ni t.ex har haft en eller flera relationer, kommentera och skriv hur relationen var osv, berätta om hur ni upplevde att relationen var eller är.

Om ni inte har haft någon relation kan ni skriva varför ni inte har haft det, ni kan också berätta hur ni vill att eran framtida relation och partner ska vara. 
Jag har aldrig haft någon relation. Jag skulle vilja ha någon som kan bidra med en "give and take relationship" Alltså att vi båda bidrar till att den andra mår bra. Jag vill ha någon som är snäll, lyssnar på vad jag har att säga, men som även förväntar mig att lyssna på vad hen vill säga. Sedan skulle lite humor inte sitta fel. Främst brittisk humor! Mycket glad

Spana också in:

Har aldrig varit i ett förhållande men jag har dock frågat chans på ca 5 tjejer men jag fick ett nej av allihop. Jag skulle säga att jag inte har varit i ett förhållande pga. att jag sällan träffar nytt folk, framförallt tjejer.

Sen var jag väldigt överviktig och bara rent allmänt oattraktiv när jag frågade chans på tjejerna och hade ingen aning om hur man egentligen skulle bära sig åt, jag säger inte att jag vet mycket bättre idag men som jag minns det så var jag ganska desperat och clingy av mig förut. Flash-forward ca 5 år och jag har gått ner en hel del för att jag ville bli mer "attraktiv" bara för att inse att jag värderar min självständighet mer än ett förhållande.