Forumet - Hur många ska behöva dö innan samhället slår tillbaka?

Hur många ska behöva dö innan samhället slår tillbaka?

1327 0 43
De senaste 20 åren har 25 personer blivit mördade av nazister i Sverige - vad man vet om. På detta an man lägga till flera tusen som blivit misshandlade och hotade. Det är vi homosexuella, invandrare, aktivister eller personer som på annat sätt sticker ut som får sätta livet till när psykopatnazister inte vet vart gränsen går. För att jämföra med "vänsterextrema" så har ingen blivit dödad av vänsterextremister sedan andra världskriget i Sverige.

Att ge sig på fascister är inte 100% moraliskt rätt, men det har blivit en nödvändighet. Det har blivit vi ELLER dom. Vi bögar, invandrare, vänstermänniskor, vem som helst som råkar komma på gatan ELLER några psykopatnassar.

Frågan är alltså, hur många fler ska behöva dö innan samhället slår tillbaka så hårt en gång för alla att nazisterna aldrig mer någonsin vågar visa sitt fula tryne i Sverige?
10 till?
100 till?
Eller varför inte låta dom döda 10000 till?
Eller du kanske tycker att det räcker redan nu?

antifa_05.gif

Spana också in:

Personligen föreslår jag att det räcker nu. Bash the fash redan idag.

För att svara på Jonnybravos inlägg:
Visst att invandrare dödar fler än nazister, men det beror på att cirka 12-15% av Sveriges befolkning är invandrare och därför så är det betydligt fler som blir dödade av en större mängd personer. Om man räknar ut antalet mord per 1000 invandrare och per 1000 nazister är det betydligt fler som blir dödade av nassesvinen.

Jag tycker att det är skumt att du generaliserar invandrare som grupp och jämför den med gruppen nazister. Gruppen invandrare är en grupp på cirka 1 miljon och det enda de har gemensamt är att de kommer från ett annat land än Sverige. Gruppen nazister i sverige är knappt mer än 2000, mycket våldsbenägrna psykopater som kallblodigt hänför sig till en ideologi av hat där de som inte passar in får sätta livet till.
I Sverige finns ungefär 300000 älgar. Under 2010 skedde 3412 vilt-"olyckor" med älg. 3412/300000 = 0.011. Varje år begår alltså drygt 1.1% av alla älgar mordförsök!

Om din uppgift om högerextremas mordfrekvens och medlemsantal stämmer så begår då alltså 1.25/2000 = 0.000625, eller 0.06% utav dessa högerextrema mord varje år. Skillnaden är enorm!

Älgjakten är en bra början, men Sverige måste börja ta sitt ansvar i kampen mot vår dödlige fiende. 2000 mesiga nazister är knappast ett problem i jämförelse med 300000 500kg-bjässar utan någon respekt för mänskligt liv!
Åtta:

Älgjakten är en bra början, men Sverige måste börja ta sitt ansvar i kampen mot vår dödlige fiende. 2000 mesiga nazister är knappast ett problem i jämförelse med 300000 500kg-bjässar utan någon respekt för mänskligt liv!


Roligt men dåligt argument. Varför låta bli att bekämpa ett brott för att fler blir offer för ett annat?
Åtta:

25/20 = 1.25. 1.25 döda per år är ju ingenting. Det känns ju betydligt mycket mer vettigt att lägga energi på att spöa upp älgar, i så fall. De står ju för betydligt många fler dödsfall än så - de asen!


Jävla älgar, dom tror dom är nåt![mad]

sen för att vara lite seriös.
doog:

Den här typen av nazism är knappast något hot i Sverige. Det stora hotet är kostymnazismen som sprider sig i maktens korridorer runtom i Europa.


instämmer.
Åtta:

Kan man effektivt bekämpa båda är självklart det att föredra. Men jag misstänker att resurserna är begränsade, och då måste man ju tackla det problem som ger mest bang for the buck.


Beror kanske på hur OP definierar att låta "samhället slå tillbaka". Säpo har rätt bra koll på SMR och kompani såvitt jag vet, och tror inte de är så pepp på att lägga budgeten på älgjakt. [crazy] Menar han samhället som i vanligt folk så verkar afa m.fl. jobba ideellt.
Åtta:

25/20 = 1.25. 1.25 döda per år är ju ingenting. Det känns ju betydligt mycket mer vettigt att lägga energi på att spöa upp älgar, i så fall. De står ju för betydligt många fler dödsfall än så - de asen!


Fast morden är ju bara extremer, det är ju inte direkt som att nazister "bara" dödar folk. Personer inom det SÄPO kallar för "vit makt-miljön" har mellan mars 1999 och februari 2009 varit misstänkta för 1225 politisk motiverade brott och 5332 politiskt omotiverade brott (​källa).

Själv tycker jag iofs inte det är nazisters brottsbenägenhet som gör att de ska bemötas, utan att de utgör ett fysiskt hot mot arbetarrörelsen. På 90-talet gick det knappt att arrangera öppna vänsteraktiviteter utan att attackeras av nationalister, och det var därför AFA bildades i Sverige från första början. Nuförtiden är det snarare det omvända, nationalister kan inte ha någon politisk aktivitet utan att nån form av motreaktion, förhoppningsvis ser vi inte det omvända läget igen i Sverige även om 90-talet börjar smyga sig tillbaka i riksdagen.
Sen är jag iofs mot någon form av statligt förbud mot "högerextremism" eftersom något sådant bara skulle slå tillbaka mot vänstern på sikt. På sikt skulle även "vänsterextremism" illegaliseras, och på ännu längre sikt skulle definition av "vänsterextremism" utvidgas till att inte bara gälla organisationer som använder våld utan även radikala fackföreningar som SAC och dylikt. Man är naiv om man tror att staten är neutral, ger du den vapen kommer de på sikt att riktas mot arbetarklassen. Jag tycker snarare att vi som klassrörelse själva måste lära oss att försvara oss mot reaktionärer, än att överlåta det på borgarklassens stat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Slumpartad:

Förhoppningsvis kan folk respektera yttrandefrihet och låt folk få ha sina aktiviteter, oavsett åsikter [zzz]

Detta gäller vare sig man vill utplåna staten eller stoppa invandring [zzz]


Yttrandefrihet är en garanti mot att förföljas politiskt av staten. Inte att få säga och göra vilken idioti som helst utan att få stå för konsekvenserna.