Forumet - Hur många Stockholmare krävs för att gräva bort Göteborg?

Hur många Stockholmare krävs för att gräva bort Göteborg?

1956 0 46

"Gräv bort Skåne" är ju något man inte allt för sällan hör, inte minst från norrborna. Och ja, visst är det en bra idé. Men jag anser ändå att vi bör fokusera på och prioritera vårt största hot, nämligen Göteborg.

Vi tar en stad i taget alltså, i storleksordning.

Nu till min fråga:

Hur ska vi bära oss åt? Visst är det bäst att utnyttja flodar och  kanaler i varje fall?  

 


Spana också in:


Albanien_Mats: bygg en mur istället
Det innebär att de fortfarande tillhör Sverige och att vi har ansvar?FruLiten: Har de tillgång till grävmaskiner och sånt?
Självklart, det är stockholmare vi snackar om.NEMI: bortgrävandet av skåne bör ha högre prioritet.
Varför tycker du det?Stekaren: Hur vore det om vi lade all tid och alla pengar som hade krävts för dessa grävmaskiner etc till att undervisa Göteborgarna hur man ska prata, hur man ska gå, hur man ska klä sig som en äkta Stockholmare. På så vis får vi ökat revir och dessutom inte lika skyhöga kostnader.
Låter bra i en stockholmares öron, dessvärre kommer dessa djur till göteborgare vara stora motståndare till detta förslag. De kommer vara motståndare till alla förslag, vi måste rusta upp för krig!

28213.png

Adam:
Det innebär att de fortfarande tillhör Sverige och att vi har ansvar?Självklart, det är stockholmare vi snackar om.Varför tycker du det?Låter bra i en stockholmares öron, dessvärre kommer dessa djur till göteborgare vara stora motståndare till detta förslag. De kommer vara motståndare till alla förslag, vi måste rusta upp för krig!

28213.png
Jo tack det har jag märkt redan nu. Tänk att de aldrig kan lära sig. Oprofessionellt och ostockholmskt