Forumet - Hur många TJEJER här har en kille med medel/liten kuk?

Hur många TJEJER här har en kille med medel/liten kuk?

5543 0 83
Jag vet att detta är internet och om man frågar en kille så har han en kuk storlek på minst 20 cm. Dock ligger ju det verkliga medlet på 15cm i längd och 12.5 cm i omkrets.

Därför är det självklart helt värdelöst att fråga killar hur det är för någon med medel/liten att ha sex med en tjej, då medel/liten inte existerar på internet.

Därför tänkte jag vända på frågan och fråga alla tjejer. Då majoriteten av er har pojkvänner med medel stor och några har pojkvänner med liten, tycker ni att detta räcker? Skulle ni önska att han var större? I sådanna fall, varför? Också, längre eller tjockare?

Också ni som har haft erfarenheter med både stora och små, skriv gärna vad det igentligen är för skillnad.

Spana också in:

Marcus Normark:

Oh my, är du tillbaka.


Självklart

isola:

Roligt om man skulle ha en pojkvän som är reggad på um, han kommer nog ha invändningar mot att man hänger ut hans kuk här isf


Tror knappast att majoriteten av tjejerna här har pojkvänner på um. Har du det?

blodbad:

Det är värdelöst med små kukar, känns knappt ändå.


Deffinera "små". Hur liten måste den vara för att knappt ska kännas. Typ som en blyertspenna eller?

kebu12:

tja brudar här är min, bara att skicka pm om ni vill ha
http://ungdomar.se/forum_file.php?0f2e6d4708a7df2f0160901050bd7e7f


/ignore
hönzgoggel:

MEN HUR KAN DET VARA SÅ HIMLA INTRESSANT


Intressant att veta hur det ligger till på den andra sidan och om kukstorlek igentligen är så viktigt. Har en 1 på 100 storlek själv, dvs stor, men har märkt att storleken oftast inte är det viktiga. När jag pratar med brudat IRL om det så säger dom att "känslor" och att man har en snygg kropp som helhet är mycket viktigare för att få brudar kåta och bra sex.
snälla gör en poll. Brukar vara öppen med såna här svar, men det här är ju personligt om någon annan...

Kan berätta om en tidigare pojkvän istället iofs. han hade väl 15-16cm lång och... jag vet inte, 13-14 i omkrets kanske. Det fungerade aldelles utmärkt. Jag önskade aldrig att den skulle vara större. För den skulle inte sagt att jag önskade att de mer välutrustade kunde ha haft mindre paket. Kvinnor är i regel anpassningsbara, har jag hört. I alla fall på den fronten.